HOROSCOP 11 noiembrie 2019

HOROSCOP 11 noiembrie 2019

HOROSCOP 11 noiembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 11 noiembrie 2019.

HOROSCOP 11 noiembrie - Berbec


Primesti o veste mai putin buna si asta te face sa te simti stresat in cea mai mare parte a zilei. Dupa-amiaza esti anuntat ca lucrurile nu sunt chiar asa cum pareau si vei putea rasufla usurat.


 

HOROSCOP 11 noiembrie - Taur

Ai un program foarte incarcat, asa ca o colaborare in afara job-ului nu pare cea mai buna idee pentru tine. Totusi nu poti refuza oferta. Fii pregatit, urmeaza o perioada destul de grea.

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Gemeni

O problema mai veche de sanatate nu-ti da pace si te vezi nevoit sa refuzi participarea la un eveniment programat cu ceva timp in urma. Nu iti fa probleme, nu se supara nimeni. Important e sa iti revii cat mai repede!

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Rac

Ai asistat la niste discutii in familie, cu care nu esti de acord. Deciziile care s-au luat te afecteaza si pe tine si asta nu iti prea surade. Totusi, intelegi ca a sosit momentul sa iti asumi si tu niste responsabilitati...

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Leu

Esti foarte preocupat de cariera si astepti o promovare. Ai toate sansele sa o obtii cat de curand. Sefii te apreciaza mai ales dupa eforturile din ultima perioada. Sa nu ti se urce la cap!

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Fecioara

Nu te lasa influentat de persoana care incearca sa te convinga sa renunti la un proiect explicandu-ti ca e sortit esecului si ca nu merita sa-ti pierzi vremea. E munca ta, iar decizia trebuie sa fie tot a ta.


HOROSCOP 11 noiembrie - Balanta

O veste buna venita de departe te aduce in situatia de a sari in sus de fericire chiar in mijlocul sedintei. Nu mai indrazneai sa speri, asa ca acum nici nu-ti mai pasa de consecinte. Fugi sa sarbatoresti cu cei dragi.

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Scorpion

Ai avut un weekend plin si esti obosit. Nu ai niciun chef de munca si vei sta cu ochii pe ceas asteptand sa treaca ziua. Totusi, incearca sa-ti faci treaba. Tot tu va trebui sa recuperezi timpul pierdut.

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Sagetator

Prima zi de munca a saptamanii, prima zi plina pentru tine. Nu vei sta o clipa, toata ziua va trebui sa umbli de colo-colo. Noroc ca acasa exista o persoana care te ajuta, asa ca, seara vei avea parte de relaxare.

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Capricorn

Incepi relaxat ziua, insa, in scurt timp, devi iritat de afirmatiile unei persoane. Nimeni nu te acuza direct, dar te simti atacat. Nu reactiona pripit, ar putea fi vorba doar de o neantelegere.

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Varsator

Simti ca mai ai nevoie de timp, in legatura cu o decize. Nu te grabi, gandeste-te bine acum. Daca te razgandesti pe parcurs risti sa fi considerat neserios.

 

HOROSCOP 11 noiembrie - Pesti

E luni, dar tie nu-ti prea pasa. Dupa zilele relaxante din weekend te simti in forma si plin de energie. Asta te va ajuta sa treci cu zambetul pe buze peste orele incarcate de la job.

Etichete
Comenteaza