Horoscop 18 martie 2023. Ce zodie primește astăzi bani

Horoscop 18 martie 2023. Ce zodie primește astăzi bani

Horoscopul pentru 18 martie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Berbec
A venit momentul ca Berbecii să facă ordine în viața lor, un lucru care s-a tot lăsat aşteptat, şi să fie foarte atenți la conflictele inutile. Nu numai că nu-şi rezolvă situaţia, dar lucrurile pot degenera, se enervează şi asta nu le face bine la sănătate.

Taur
Sunt veşti proaste pentru Tauri, după cum arată astrele. Deşi a început weekendul şi ar trebuie să se bucure de aceste zile libere, pare că veştile venite de departe nu îi lasă să se bucure de lnişte. Poate că o ieşire în aer liber vă poate ajuta în aceste momente.

Gemeni
În schimb, Gemenii primesc veşti bune. Fie că este vorba de o promovare la locul de muncă sau de o surpriză neaşteptată de la iubit, aveţi  motive să vă bucuraţi în aceste zile.

Rac
Racii se pare că aşteaptă în zadar ființa sortită, cu care să fie unită în cuget și simțire, pentru că aceasta întârzie să apară. Totuşi, e indicat să nu vă agitaţi. În ce priveşte sănătatea, pot apărea unele probleme la membrele superioare.

Leu
Astrele continuă să lumineze calea spirituală a Leilor și le ghidează fiecare mișcare. Deşi sunt nişte firi puternice şi încăpăţânate, se pare că mai au şi ei nevoie de ajutor şi e bine să-l accepte atunci când li se oferă.

Fecioară
Fecioarele vor primi o sumă mare de bani. Poate fi vorba chiar despre o moştenire sau nişte bani care le revin în urma unor tranzacţii.

Balanţă
Balanţele trec prin momente dificile. Este vorba despre situaţii neplăcute din trecut, de care ei ştiu dar nu le-au rezolvat. Au tot amânat, au mers mai departe, dar se pare că prelungirea aceasta nu a fost de bun augur.

Scorpion
Scorpionii, în schimb, descoperă rețeta succesului. Lucrurile le-au mers nemaipomenit la locul de muncă, au fost apreciaţi de şefi şi banii au curs. În plus, şi în relaţia cu partenerul totul merge bine şi pot apărea chiar noi planuri de viitor.

Săgetător
Săgetătorii sunt sfătuiţi să nu facă o alegere zilele acestea, indiferent despre ce ar fi vorba. Nu se întâmplă nimic dacă mai amânaţi câteva zile, pentru ca totul să decurgă în cel mai bun mod cu putinţă.

Capricorn
Capricornii au nevoie de o pauză. Munca prelungită pare că i-a obosit pe aceşti nativi, iar neînţelegerile din familie apasă şi ele mai mult, ambele situaţii ducând la stres acumulat. Dacă puteţi, o zi la munte v-ar fi de mare folos.

Vărsător
Vărsătorii trec printr-o despărțire. Poate fi vorba de o relaţie sentimentală sau chiar de o despărţire definitivă de cineva drag.

Peşti
Peştii, în schimb, se pare că sunt norocoşii zodiacului. Îşi fac planuri de călătorie, lucrurile în familie stau bine, iar cu jobul nu au probleme.

sursă: antena3.ro.

Comenteaza