HOROSCOP 21 octombrie 2019

HOROSCOP 21 octombrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 21 octombrie 2019.

Berbec

Nu ai chef de nimic astăzi, dar când îi vezi pe ceilalţi atât de implicaţi şi dornici de succes, parcă îţi mai revii. Încearcă să îţi "porneşti motoarele" şi să ţii pasul cu ei.

Taur

Astăzi s-ar putea să-ţi apară o perspectivă nouă în plan profesional sau şansa de a da startul unei afaceri. Ar fi bine să iei în considerare toate implicaţiile unui nou început înainte să iei o decizie.

Gemeni

Familia şi prietenii sunt sursa principală de energie pozitivă de care ai nevoie astăzi. Dacă nu i-ai avea pe ei, te-ai mobiliza cu greu să duci la bun sfârşit problemele care tocmai s-au ivit.

Rac

Eşti ostil cu toată lumea astăzi, se vede după tonul pe care-l foloseşti, după cum evită toţi să-ţi iasă în cale. Calmează-te, altfel rişti să îţi faci un renume nu prea plăcut în rândul colegilor.

Leu

Te laşi cuprins de o stare de amorţeală. Îţi zboară gândul aiurea, la vacanţa care tocmai s-a terminat, la farsa reuşită pe care i-ai jucat-o colegului cel nou... Hai, trezeşte-te, mai ai trebuie să şi munceşti ceva, totuşi.

Fecioară

Încearcă să fii un pic mai egoist, nu te mai oferi mereu să ajuţi persoane care oricum vor uita să-ţi mulţumească pentru ajutor, ba, dimpotrivă, vor găsi chiar şi ceva de comentat.

Balanţă

Parcă ai obosit să tot încerci să faci totul perfect. Ia-ţi un mic răgaz, ai nevoie să-ţi reîncarci bateriile, ocupă-te de ceva care să te relaxeze cu adevărat, să-ţi facă plăcere.

Scorpion

Partenerul şi-ar dori să petreceţi câteva zile departe, doar voi doi. Nu eşţi de acord pentru că nu e un moment în care să-ţi poţi permite să lipseşti de la birou. Găseşte o soluţie.

Săgetător

Astăzi agenda ta e încarcată, dar ai norocul de a găsi persoane dispuse să se implice în proiectele tale. În felul acesta nu îţi va fi greu să îţi atingi scopurile.

Capricorn

Vrei să te apuci de renovat, prin apartament sau în jurul casei. Va fi o treabă nu chiar uşoară şi nici ieftină. Asigură-te că ai sprijinul celorlalţi şi... bani.

Vărsător

Te-ai certat cu unul dintre cei mai buni prieteni din cauza unei discuţii mai vechi. Îţi pare rău că te-ai înfierbântat atât, nu merita. Poate ar fi bine să treci peste mândrie şi să-l suni. Nu lăsa lucrurile aşa.

Peşti

Chiar dacă ai impresia că nimic nu se mai schimbă de ceva vreme în viaţa ta, priveşte mai atent în jur, precis s-au întâmplat multe lucruri pe care acum îţi dai seama că nu le-ai observat.

Comenteaza