HOROSCOP 22 iulie 2019

HOROSCOP 22 iulie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 22 iulie 2019.

Berbec

Saptamana incepe cu un moment special din punct de vedere profesional. Vei fi invitat sa participi de dimineata la o sedinta care are va avea urmari importante pentru cariera ta.

Taur

Astepti cu nerabdare un raspuns de care poate depinde ce vei face in urmatoarele luni, mai ales ca ti-ai facut deja niste planuri pentru vara asta, impreuna cu prietenii si nu ai vrea sa pierzi totul.

Gemeni

Dupa cele doua zile de weekend, nu ai niciun chef de munca, insa proiectele la care lucrezi nu pot fi amanate dupa bunul tau plac. Un telefon primit la amiaza te va face sa iti schimbi planurile pentru seara.

Rac

Te trezesti greu, de dimineata, si vei avea nevoie de mai multa cafea decat de obicei ca sa te simti capabil sa incepi munca. In cateva ore totul intra in normal, mai putin seful care pare sa nu fi avut un weekend reusit...

Leu

Ai aflat ceva ce ti-ar putea fi de folos in cariera, pe viitor. Ai grija cum folosesti aceste informatii. Cel mai bine ar fi sa nu discuti cu nimeni pana nu faci niste verificari.

Fecioara

Cineva iti da un sfat legat de o afacere. Totul pare in regula, dar nu ai banii necesari. Te si gandesti la un imprumut, insa nu te grabi, mai fa odata toate calculele.

Balanta

Cineva iti solicita ajutorul. E vorba de un imprumut destul de consistent. Nu decide singur cand vine vorba de o suma atat de importanta. Consulta-te si cu partenerul de viata.

Scorpion

In aceste zile vei lua o decizie care iti va cam schimba viata. Nu te grabi sa spui "da". Analizeaza bine toate datele si tine cont de toate detaliile, abia apoi fa urmatorul pas.

Sagetator

Te-ai intors dintr-o calatorie mai speciala si esti gata sa pui in practica ce ai invatat acolo. Ai intrat in contact cu oameni valorosi, ai caror experienta iti este de mare folos.

Capricorn

Esti dezamagit de o persoana pe care o credeai apropiata si acum ti-ai cam pierdut increderea in toti ceilalti. Nu generaliza, incearca sa intelegi ca nu toti oamenii sunt la fel!

Varsator

Iti faci prea multe griji pentru ce va urma. Este adevarat ca nu poti sa lasi lucrurile chiar la intamplare, dar nici sa iti planifici zilele minut cu minut. Fii mai relaxat, vezi ce se intampla!

Pesti

Esti foarte multumit. Totul merge exact asa cum planuiai. Dupa o perioada destul de incarcata ti se ofera sansa unei relaxari de cinci stele, undeva departe. Mai stai pe ganduri?

Comenteaza