Horoscop 30 iulie 2023. Ce zodie va primi o veste bună de la locul de muncă

Horoscop 30 iulie 2023. Ce zodie va primi o veste bună de la locul de muncă

Horoscopul zilei de 30 iulie 2023 dezvăluie oportunități interesante în carieră pentru o zodie specifică.

Berbec
Aspectele actuale vin pe casa lucrurilor pe care ați vrea sa le spuneți, dar nu puteți din cauza circumstanțelor sau a faptului că anumite persoane nu v-ar putea înțelege punctul de vedere. Poate că nici nu este necesar să mai adăugați nimic acolo unde nu e loc. Folosiți culoarea galben deschis si cifra 5 pentru mai multă energie pozitivă.

 
Taur
Aspectele actuale cad pe casa străinătății sau a dorului de ducă, cum s-ar spune. Orice vă doriți poate deveni realitate, cu puțin mai mult efort, nu vă mai îndoiți de propriile forțe. Folosiți culoarea verde deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Gemeni
Semnul benefic aduce tot felul de oportunități pe casa carierei, ceea ce înseamnă că și atunci când interacționați social, există șansa unei noi idei de afaceri, parteneriat. Folosiți culoarea alb si cifra 9 pentru mai mult noroc.

Rac
Aspectele actuale vă ajută să fiți foarte productivi, chiar dacă este weekend. Încercați să vă folosiți forța imaginației pentru a vă putea activa legea atracției în viața voastră. Folosiți culoarea bej și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Leu
Este sezonul vostru și trebuie să profitați din plin de fiecare moment. Aspectele actuale aduc împăcări cu trecutul sau cu anumite decizii pe care le-ați luat cândva, dar asupra căror vă tot gândeați să reveniți. Folosiți culoarea auriu și cifra 6 pentru mai multă energie pozitivă, solară.

Fecioară
Marele benefic Jupiter se află în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că ajutorul și susținerea vă sunt oferite de partenerul de viață sau de prietenii apropiați în acest moment. Încercați să petreceți un timp de calitate împreuna cu cei dragi. Folosiți culoarea roz și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Balanță
Este posibil să fie mai dificil în acest moment să vă desprindeți de anumite elemente ale trecutului, dar nu imposibil. Încercați să alegeți din tot doar ce vă bucură sufletul și vă ajută cumva. Folosiți culoarea albastru deschis și cifra 6 pentru mai multă energie pozitivă.

Scorpion
Aspectele actuale mai mult vă dezorientează decât să vă ajute, dar acesta este doar un efect trecător. Încercați să fiți mai mult ancorați în prezent, decât în ce s-ar putea întâmpla pe viitor. Folosiți culoarea mov și cifra 6 pentru mai multa energie benefică.

Săgetător
Aspectele actuale cad pe casa familiei și a liniștii sufletului, iar aici vă cam îndreptați toată atenția. Aveți nevoie de odihnă sau cel puțin de liniște mentală. Folosiți culoarea maro deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Capricorn
Saturn este posibil să vă priveze de la ceva ce v-ați fi dorit să dureze o veșnicie, dar asta nu înseamnă că nu veți reveni în acel loc sau nu veți profita până la urma de acea oportunitate. Folosiți culoarea albastru și cifra 7 pentru mai multă energie pozitivă.

Vărsător
Aspectele actuale vin pe casa sănătății și a câștigurilor, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți mai atenți la semnele pe care organismul vostru vi le dă, dar și la cheltuielile pe care le faceți. Folosiți culoarea bronz și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Pești
Aspectele actuale vin pe planurile pe care vi le faceți împreună cu partenerul de viață, iar acolo trebuie să fiți ceva mai deschiși și să acceptați sugestii. Poate până la urma totul se va dovedi a fi o idee bună. Folosiți culoarea roșu deschis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

sursă: impact.ro.
 

Comenteaza