HOROSCOP 4 noiembrie 2019

HOROSCOP 4 noiembrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 4 noiembrie 2019.

HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Berbec

Iti vine o idee geniala si abia astepti sa ajungi la birou sa i-o prezinti sefului. Chiar daca stii ca o sa ai mai mult de munca, esti gata sa te implici total. La sfarsitul zilei esti epuizat, dar satisfactia obtinuta te face sa poti sa o iei de la inceput a doua zi.

HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Taur

Desi e prima zi de munca a saptamanii, nu te poti concentra la nimic. Urmeaza sa te intalnesti cu cineva drag si esti atat de emotionat incat nu poti sa faci mare lucru la birou.


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Gemeni

E prima zi a saptamanii si vei avea foarte mult de munca la job. Asta te indispune mai ales ca in ultimele zile nu ai avut chef sa faci absolut nimic. Pune-te pe treaba caci, altfel vei fi nevoit sa recuperezi totul in alta zi.


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Rac

Incepi saptamana in mare graba, dar orice faci esti tot in intarziere. Incearca sa te organizezi mai bine. Nu e bine sa fi mereu pe fuga si niciodata gata la timp. Ia o foaie si un pix si planifica-ti toata saptamana!


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Leu

Ceea ce ai aflat in weekend te determina sa nu mai ai incredere in anumite persoane. Din aceasta cauza risti sa ai parte de o discutie neplacuta cu partenerul de viata. Abia dupa ce o sa-i explici pe-ndelete despre ce e vorba, o sa te inteleaga.

HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Fecioara

Ai putea spune ca e o zi obisnuita de luni: trezitul devreme, fuga la job... Pe la pranz o sa te enervezi putin. Se reaprinde un conflict mai vechi cu cineva din anturaj. Ai grija la ce spui, nu mai pune gaz pe foc!


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Balanta

Incepi saptamana bine dispus. Stii tu ceva: fie iei salariul, fie primesti o suma de bani pe care o astepti... Daca te gandesti sa iesi la cumparaturi, nu fii egoist, gandeste-te si la partenerul de viata.


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Scorpion

Inca de dimineata se anunta o zi plina de munca si stres. N-ai incotro, dar incearca, macar, sa o faci cat mai placuta: o cafea buna în compania colegilor poate face minuni. Apoi incearca sa te pui pe treaba...


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Sagetator

Ai gresit cand ai luat o decizie si ai vrea sa corectezi ce se mai poate. Ti se pare ca oricat de mult ai vrea sa schimbi ceva, e tarziu. Calmeaza-te si incearca sa privesti lucrurile la rece. Precis exista o solutie!


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Capricorn

E o zi buna pentru socializare. Ai sta mai mult la povesti cu prietenii ori cu colegii de munca, insa trebuie sa te ocupi si de lucruri mai importante. Iti va explica seful mai pe indelete ce ai de facut...

HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Varsator

Pentru tine saptamana incepe cu multa munca, asa ca nu-ti fa inca niciun program pentru seara. S-ar putea sa fii nevoit sa stai mai mult la job. Vei afla asta in jurul pranzului, cand vei primi un telefon de la un superior.


HOROSCOP 4 noiembrie 2019 - Pesti

Te deranjeaza un aspect din viata ta si esti hotarat sa faci o schimbare. Va trebui sa iei niste decizii radicale si sa iti asumi un nou rol. E clar ca nu va fi usor, mai ales la inceput...

Comenteaza