HOROSCOP 4 octombrie 2019

HOROSCOP 4 octombrie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 4 octombrie 2019.


HOROSCOP 4 octombrie 2019 - Berbec

Vara s-a terminat de ceva timp, dar tu parca esti tot in vacanta. Iti sta capul doar la distractie si vorbesti cam mult cu prietenii la telefon. Vezi sa nu-ti faci probleme la job…


 

HOROSCOP 4 octombrie 2019 - Taur

Ai aflat ca partenerul de viata vrea sa iti faca o surpriza si acum insisti sa-ti spuna despre ce este vorba. Risti sa strici tot cu insistent ta. Mai bine asteapta si bucura-te de moment, cand va fi.

 

HOROSCOP 4 octombrie 2019 - Gemeni

Ai o problema si simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre asta. Te deranjeaza faptul ca, cei pe care-i suni, parca nici nu te asculta. Linisteste-te, cei care-ti sunt prieteni adevarati nu-ti vor intoarce spatele.

 

HOROSCOP 4 octombrie 2019 - Rac

Admiri pe cineva din anturaj care vrea sa ia totul de la inceput. Consideri ca este o lectie buna pentru tine: sa nu te impotmolesti din comoditate in ceva ce nu te face pe de-a-ntregul fericit!

 

 HOROSCOP  4 octombrie 2019 – Leu

Ai grija astazi la tot ceea ce faci, mai ales daca ai de semnat niste acte. Daca nu ai timp, mai bine amana decat sa risti sa se strecoare vreo greseala. Asta, ca sa nu ai de tras mai tarziu…

 

HOROSCOP 4 octombrie – Fecioara

In sfarsit primesti un raspuns la o solicitare facuta in urma cu ceva timp. Vestile sunt bune, asa ca ai toate motivele sa sari in sus de bucurie. Suna-ti partenerul si fa-i o surpriza.

 

HOROSCOP 4 octombrie - Balanta

Cineva incearca astazi sa te puna intr-o lumina nefavorabila in fata sefilor. Daca nu te pierzi cu firea, vei gasi imediat replica potrivita. Incearca sa-ti pastrezi calmul.

 

HOROSCOP 4 octombrie 2018 - Scorpion

Te preseaza faptul ca trebuie sa iei o decizie si inca nu ai hotarat nimic. Cere sprijinul celor din familie. Solutia va veni chiar din partea cui nu te-ai fi asteptat.

 

HOROSCOP 4 octombrie 2018 - Sagetator

Ai reusit sa obtii o victorie si acum nimeni si nimic nu te mai poate opri sa mergi mai departe. Fii atent cum actionezi de acum incolo, nu toti cei din jurul tau iti sunt cei mai buni prieteni.

 

HOROSCOP 4 octombrie 2018 – Capricorn

Sedinta care iti dadea fiori de cateva zile se va dovedi, astazi, un adevarat succes pentru tine. Vei fi luat prin surprindere si nu vei stii cum sa reactionezi. Seara sarbatoresti cu cineva drag.

 

HOROSCOP 4 octombrie 2018 - Varsator

Fii mai atent in perioada urmatoare la semnalele pe care ti le transmite corpul. Esti putin slabit si nu ar strica sa urmezi o dieta echilibrata si sa faci mai multa miscare in aer liber.

 

HOROSCOP 4 octombrie 2018 - Pesti

Astazi pleci foarte bine dispus spre job. Ceva ce ai aflat aseara te face sa fi complet relaxat. De cateva saptamani muncesti pe branci si abia acum incep sa se vada rezultatele.

Comenteaza