HOROSCOP 2 februarie 2020

HOROSCOP 2 februarie 2020

HOROSCOP de WEEKEND 1-2 februarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 1-2 februarie 2020.

Berbec

Pleci la kilometrii buni distanta de casa pentru a petrece cateva ore in compania unor vechi prieteni. Desi va fi destul de obositor, intalnirea iti va face multa placere si te va incarca cu energie.

Taur

Ai parte de o perioada de liniste venita dupa cateva zile pline de agitatie. Duminica primesti un telefon important. Asa ca scurteaza-ti convorbirile cu prietenii si lasa linia libera pentru cel care te va suna.

Gemeni

Incearca sa nu mai fi atat de categoric atunci cand vine vorba de cei dragi. Invata sa tii cont si de parerea celorlalti, mai ales ca nu se intampla prea des sa fiti cu totii impreuna. Duminica vei avea parte de o surpriza frumoasa.

Rac

Abia ai terminat un proiect important, dar nu ti-ai consumat toata energia desi ai muncit multa vreme. Te tine in priza satisfactia pe care ti-a adus-o reusita. Ai la dispozitie cateva zile sa te relaxezi. Apoi, o iei de la capat...

Leu

Astepti cu nerabdare evenimentele din acest weekend: iesiri in oras, vizite, petreceri. Vei fi incontinuu pe drumuri, asa ca esti nevoit sa amani pe saptamana viitoare niste treburi. Cineva din familie iti va reprosa asta.

Fecioara

Sambata pui multe intrebari pentru ca vrei sa afli totul despre cineva din anturaj. Ti-a propus o colaborare si vrei sa iei o decizie corecta. Duminica ai putina treaba pe acasa, asa ca nu pleci nicaieri.

Balanta

Ceea ce se intampla in acest weekend iti ofera ocazia sa-ti dezvalui talentele de chef. Te pui pe gatit si reusesti sa-i impresionezi pe cei din jur. Cine stie, poate ti-ai gresit cariera. Te decizi sa iei mai in serios aceasta pasiune. 

Scorpion

Tot ceea ce iti doresti weekend-ul asta este sa te odihnesti. Planurile iti sunt date peste cap de niste prieteni care nu concep sa iasa fara tine in oras. Gasesti tu un scaun comod pe undeva... 

Sagetator

Esti bine dispus si o sa faci ceva ce iti doreai de mai mult timp. Nu poti sa spui ca nu esti foarte obosit, dar consideri ca efortul a meritat.

Capricorn

Ai toate sansele sa te revezi zilele astea cu o persoana pe care nu o placi deloc. Ati fost implicati intr-un conflict in urma cu mai mult timp. Fii pregatit pentru ca e posibil sa ajungeti in aceeasi situatie.

Varsator

Te bucuri ca, in sfarsit, ai timp sa te relaxezi. Profiti de agitatia din jur si te retragi discret, fara sa observe cineva. Simti nevoia din cand in cand sa stai putin singur pentru a-ti pune ordine in idei.

Pesti

Fii foarte atent la sanatate. Oboseala acumulata isi spune cuvantul. Incearca sa te odihnesti mai mult si sa mananci mai sanatos. Prea te-ai neglijat in ultima perioada...

Comenteaza