HOROSCOP de WEEKEND 3 - 4 august 2019

HOROSCOP de WEEKEND 3 - 4 august 2019

HOROSCOP de WEEKEND 3 - 4 august 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru weekend-ul 3 - 4 august 2019.

Berbec

Vrei sa faci niste schimbari. Nu esti multumit de modul in care au evoluat lucrurile in ultimele saptamani si vrei sa incerci alte abordari. Lasa asta pentru saptamana viitoare, acum e week-end, relaxeaza-te!


Taur

Comportamentul persoanei iubite din ultima perioada te pune pe ganduri. Simti ca se intampla ceva important si tu esti lasat pe dinafara. O discutie purtata duminica seara o sa te faca sa vezi in alt mod totul.

Gemeni

Weekend -ul acesta se va intampla ceva ce te va pune in situatia de a anula unele activitati, desi nu ai fi vrut, mai ales ca asta inseamna niste pierderi. Este posibil sa reiei totul, dar alta data si cu alte costuri. Vezi ce e de facut...

Rac

Asteptai de mult timp acest weekend pentru ca, in sfarsit, iti permiti sa stai fara sa faci nimic dupa atatea saptamani aglomerate. Ai si uitat cat de bine este sa nu-ti mai sune telefonul din zece in zece minute...

Leu

Nu te grabi. Da dovada de mai mult calm in aceste zile si nu te lasa condus de primele impulsuri, altfel s-ar putea sa ajungi sa regreti. Mai ales duminica, cand vei lua parte la o discutie importanta.

Fecioara

Vremea de afara te tine departe de casa, ceea ce este chiar lucrul de care aveai nevoie dupa o saptamana petrecuta la job. Duminica asteapta-te la un acces de gelozie din partea persoanei iubite. Sa fie de vina privirile insistente pe care ti le-a aruncat o persoana din anturaj?

Balanta

Vei avea un weekend plin. Sambata nu stai in casa, asa ca te intalnesti oameni de tot soiul pe unde umbli, si mai simpatici, si mai încruntaţi. Important este ca tu te vei distra asa cum nu ai mai facut-o demult. Duminica, odihna.

Scorpion

Zilele astea ai ocazia sa te apropii de cineva din familie. E vorba de un copil sau un parinte. Iti vei dedica tot weekend -ul pentru a-i fii alaturi si a-i face pe plac.

Sagetator

Sambata nu vei avea parte de o zi prea activa, insa duminica o sa te lasi luat de val si vei fi sufletul unui eveniment. Ai grija, tousi, sa te retragi la timp, altfel risti sa incepi o noua saptamana epuizat.

Capricorn

Weekend-ul asta se intampla sa fii pus intr-o situatie cam penibila. De vina este cel drag si o sa fii tentat sa-i reprosezi incontinuu. Si asa se simte vinovat, nu-i face mai mult rau.

Varsator

Zilele astea realizezi ca niste persoane despre care nu aveai o parere prea buna iti sunt alaturi la nevoie, ceea ce nu poti spune despre cei care ar trebui sa iti fie cu adevarat aproape. E clar, nu trebuie sa mai judeci oamenii dupa aparente.

Pesti

Prima zi din weekend o sa fii ocupat cu finalizarea unui proiect urgent pentru job. Duminica ti-o petreci in cea mai mare parte cu cei dragi. Nu mai vrei sa auzi de birou, telefon si laptop!

Etichete
Comenteaza