Horoscopul săptămânal 10-16 octombrie. Ce nativi vor avea parte de conflicte din cauza lui Mercur 

Horoscopul săptămânal 10-16 octombrie. Ce nativi vor avea parte de conflicte din cauza lui Mercur 

În săptămâna 10 – 16 octombrie, Mercur revine în zodia Balanță, de această dată în mers direct, motiv pentru care unele zodii vor avea parte de certuri.

Berbec
În această săptămână, vei avea parte de anumite conflicte cu cei din jur, în special la locul de muncă. În plan personal, toate îți merg strună. Te înțelegi bine cu prietenii și familia, iar cu partenerul de viață traversezi o perioadă favorabilă.  Te bucuri de iubire, liniște și pace în viața de familie. Ai mare noroc.

Taur
Ai multe lucruri de rezolvat în carieră. La locul de muncă există mici tensiuni pe care faci tot posibilul să le elimini. De asemenea, vei lua anumite decizii legate de starea ta de sănătate și vei urma un tratament benefic pentru organism.

Gemeni
Nativul din zodia Gemeni pare să se bucure de cea mai frumoasă perioadă a toamnei. Cu toate acestea, aparențele pot înșela și te poți confrunta cu anumite conflicte cu cei dragi.

Rac
Traversezi o perioadă de tranziție pe plan personal. Indiferent că ai încheiat o relație amoroasă sau tocmai te pregătești să semnezi un contract pentru prima casă, astrele sunt de partea ta.  Totul va fi bine, ceea ce trebuie să se întâmple deja s-a petrecut, motiv pentru care vei avea parte doar de lucruri și vești bune, pe viitor.

Leu
Vești bune pentru nativii din zodia Leu. În această săptămână, îți vei putea îmbunătăți abilitățile de comunicare și vei remedia anumite conflicte ce s-au petrecut între tine și anumite persoane de la actualul loc de muncă.

Fecioară
Te vei putea redresa cu banii în această săptămână, deși ai cheltuieli destul de mari. Ține capul sus și nu uita că nu există obstacol pe care să nu-l poți depăși.

Balanță
Mercur se reîntoarce în zodia ta și acest aspect te ajută să fii rațional, lucid, să iei decizii înțelepte și să fii mai deschis către socializare. Pe de altă parte, Marte formează un careu cu Neptun, aspect care poate aduce neplăceri la locul de muncă. 

Scorpion
Întreg contextul săptămânii, cu Mercur revenit în Balanță și Marte, guvernatorul tău, în careu cu Neptun, poate scoate la iveală o serie de situații toxice din viața ta cu care te confrunți și pe care eviți să le rezolvi. 

Săgetător
Cu Mercur în Balanță, relațiile cu prietenii se îmbunătățesc și vei fi mai dornic să ieși la evenimente și să cunoști oameni noi. Pe de altă parte, vezi mai clar ce trebuie să faci pentru a avea succes cu un proiect în care ești implicat și îți poți face planuri echilibrate de viitor. Careul dintre Marte și Neptun s-ar putea să-ți aducă probleme, fie în familie, fie între părinți și partener, fie chiar cu perechea de viață. Ține cont că Marte este sectorul relațiilor tale și poate aduce confuzie care poate conduce chiar până la o ruptură de relație.

Capricorn
Mercur revine în sectorul carierei tale și te ajută să vezi mai clar o situație profesională cu care te confrunți și astfel să iei o decizie importantă. S-ar putea să ai parte de certuri cu colegii, oboseală accentuată și lipsa de concentrare, iar randamentul să-ți fie mai scăzut. Cere să fii remunerat conform cu responsabilitățile pe care le ai și cu munca depusă.

Vărsător
Cu Mercur în Balanță vei vedea mai clar o situație cu care te-ai confruntat și poți să-ți schimbi perspectiva asupra unui context care te-a agitat până acum. Este un tranzit bun pentru studii și călătorii. Pe de altă parte, careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce tentații financiare, așa că ai grijă la cum îți cheltuiești banii. 

Pești
Cu Mercur revenit în mers direct în Balanță poți rezolva niște probleme de natură financiară, iar în cuplu poți rezolva o serie de confuzii și neînțelegeri. Careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce tensiuni și probleme în familie, neînțelegeri cu părinții. Nu este o perioadă bună să investești bani în casă sau să-ți achiziționezi un imobil. 

sursă: ego.ro.

Comenteaza