În vacanță prin Europa, cu CFR. Ofertă de călătorie cu trenul

În vacanță prin Europa, cu CFR. Ofertă de călătorie cu trenul
CFR Călătorile recomandă tinerilor, adulţilor, copiilor şi seniorilor ce doresc să exploreze continentul european la preţuri atractive oferta Interrail Pass.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, aceasta permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere, ţinând cont că oferta dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în timpul perioadei de valabilitate.

Interrail Pass este disponibilă în două variante: Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass. Prima dintre ele oferă călătorii nelimitate în 30 de ţări europene din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. (tarife în anexă). 

Cea de-a doua variantă cuprinde călătorii nelimitate într-o ţară din Europa, iar perioada de valabilitate este de trei, patru, şase sau opt zile neconsecutive, la alegere, într-un interval de o lună de zile. (tarife în anexă)

Indiferent de opţiunea aleasă, tinerii sub 26 de ani şi seniorii peste 60 de ani dispun de preţuri speciale şi copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, un adult având posibilitatea de a lua gratuit în călătorie maxim doi copii. Dacă va însoţi mai mult de doi copii, va fi emisă câte o legitimaţie de tânăr pentru fiecare dintre ceilalţi copii.

Comenteaza