Începe Street Food Festival. Traseu deviat pentru linia de bus 30

Începe Street Food Festival. Traseu deviat pentru linia de bus 30

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunță publicul călător că, în perioada 9 – 12 mai 2019, cu ocazia evenimentului Street Food Festival, se suspendă circulația generala pe Aleea Stadionului.

Linia 30 (cart. Grigorescu – str. A. Vlaicu) va circula pe traseu deviat, în ambele sensuri, pe str. G. Cosbuc – Spl. Independenței – Pod Garibaldi. În intervalul menționat se suspendă stațiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe Spl. Independentei, la peroanele de tramvaie din dreptul Sălii Polivalente.

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație. Așadar, circulația auto va fi închisă pe Aleea Stadion din data de 8 mai 2019, ora 22.00, până în data de 13 mai 2019, ora 04.30.

Noutățile Street Food Festival 2019

Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo. American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie explorate și descoperite de către clujenii curioși și pofticioși. Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte. Ba mai mult, fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.

Cine concertează

Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta scenele se mută în stradă, mai aproape de public. Artiști precum Moonlight Breakfast, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Taraf de Caliu, Lucia and Muse Quartet, Moon Museum și Soul Serenade vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stage, scena principală.

Diferite manifestații artistice și de muzică live vor avea loc în mai toate punctele cheie din zona festivalului. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura pentru că va exista VRTW Area, cu DJ-i cunoscuți, dar și o zonă dedicată artiștilor locali, unde vor fi prezenți Digital Love, Blanilla, ZO, Le minion, Gopo și mulți alții.

Chef Foa va fi cel care va oferi clujenilor preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionații de gătit, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități alături de cunoscutul chef.

Ajunge în 11 orașe din România

Și anul acesta, truck-urile cu bunătățuri vor ajunge în mai toate colțurile țării: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și Cluj-Napoca. SFF este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe.

An de an festivalul a atras tot mai mulți pofticioși și participanți, iar în 2018 a fost vizitat de 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia Street Food a avut un impact însemnat la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza