Italienii de la DeLonghi scot miercuri la concurs 170 de joburi. Vezi ce caută şi ce oferă firma italiană

Italienii de la DeLonghi scot miercuri la concurs 170 de joburi. Vezi ce caută şi ce oferă firma italiană
Cei 170 de noi angajaţi se vor alătura celor 900 pe care compania italiană îi are deja la fabrica din parcul Tetarom III din Jucu, care a venit în locul companiei Nokia şi care produce din 2013 maşini de cafea de uz casnic.

 

Firma italiană, cu sediul la Jucu, caută montatori electromecanici, practic e vorba de operatori de linie care asamblează produsele companiei, în cadrul unor proiecte aflate în dezvoltare.

Recrutarea de personal este programată la sediul fabricii din Jucu, pentru miercuri, 7 ianuarie 2015, cu începere de la ora 9,00 şi până la ora 16,00.

Cei care doresc să se angajeze vor trebui să treacă miercuri doar proba unui interviu, urmând ca apoi cei care vor fi selectaţi, să fie chemaţi şi la un test practic", a declarat pentru Ziua de Cluj, Luminiţa Todor, specialist recrutare personal în cadrul producătorului italian.

Printre avantajele de care vor beneficia viitorii angajaţi se numără asigurarea transportului, în cazul în care nu sunt din Jucu şi bonurile de masă. Dar, contractele vor fi pe perioadă determinată, aceasta urmând să fie stabilită de conducerea companiei şi discutată cu aplicanţii. Oficialii companiei ţin confidenţial salariul pe care îl vor primi noii angajaţi.

Compania a demarat producţia la începutul anului 2013, aici fiind asamblate espresoare de cafea de uz casnic. Italienii de la De Longhi au venit în parcul Tetarom III de la Jucu în locul companiei de telefoane mobile Nokia, care si-a relocat fabrica din localitatea clujeană în urmă cu patru ani.

Producatorul italian de electrocasnice DeLonghi din comuna Jucu a organizat şi în 2014 acţiuni de recrutare de personal care sa lucreze pe linia de asamblare a masinilor de cafea.

 

 

Comenteaza