La Cora se mănâncă şi se bea franţuzeşte

La Cora se mănâncă şi se bea franţuzeşte
Degustarea de la Cora este organizată cu sprijinul Misiunii Economice Franceze în România.

La toate magazinele Cora din Romania, în perioada 12 - 25 iulie, se mănâncă, se bea şi se distrează în stil franţuzesc.

Magazinele au pus în evidenţă pe aleile centrale produse gastronomice franţuzeşti pe care publicul le poate degusta. Celebrele vinuri vor fi amplasate în jurul unui cub care reprezintă harta renumitelor podgorii franţuzeşti. Pe plasmele din magazin va putea fi urmărit un film despre vinuri, iar muzica ambientală este, desigur, tot franţuzească.

Nu numai produsele gastronomice vor fi scose în evidenţă, ci şi restul produselor care ţin de cultura şi l'art de vivre a la française: cărţi, DVD-uri, CD-uri şi multe altele.

Cora Cluj va invita, in 15 iulie si 22 iulie la orele 18h la o prezentare de vinuri frantuzesti, urmata de degustari, in parteneriat cu Asociatia somelierilor din Transilvania.

Copiii sunt invitati sa descopere magia filmului animat in cadrul activitatilor organizate pentru ei vinerea intre 16.00 şi 19.00, sâmbătă şi duminică de la 10.00 la 13.00.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Misiunii Economice Franceze în România luna aceasta pentru că pe 14 iulie, Franţa îşi celebrează Ziua Naţională.

 

Etichete
Comenteaza