Mâncare de primăvară. Quesadilla cu spanac și ciuperci

Mâncare de primăvară. Quesadilla cu spanac și ciuperci

Gustare rapidă de primavarăcare să fie şi sănătoasă? Încearcă să prepari quesadilla cu spanac şi ciuperci.

Ingrediente:

150 g ciuperci
2 legături spanac (cca 250 g)
100 g brânză feta
5-6 roșii uscate
200 g mozzarella
8 foi de tortilla
2 linguri ulei
sare
piper
oregano

Preparare:

Toacă ciupercile felii și frige-le în cele 2 linguri de ulei pentru 2-3 minute, până ce se schimbă la culoare. Scoate ciupercile, adăugă 2-3 linguri de apă și adaugă spanacul curățat, apoi pune capacul tigăii.mLasă spanacul 2-3 minute la opărit, până ce îi scade volumul foarte mult, adu ciupercile înapoi în tigaie și potrivește de sare și piper. Așează foaia de tortilla în tigaie cu puțin ulei, apoi adăugă o pătrime din fiecare ingredient pe foaie: brânză mozzarella rasa, ciuperci, spanac, câteva bucățele de brânză feta și roșii uscate, iar deasupra presară iar mozzarella. Peste toate ingredientele așează o altă foaie de tortilla și întoarce quesadilla, pentru a se rumeni pe ambele părți. Scoate quesadilla cu spanac și ciuperci, apoi continuă prepararea celorlalte 3 porții. Servește quesadilla imediat alături de un sos pregătit în casă.

Comenteaza