MEGA IMAGE, UN ALT FEL DE SUPERMARKET

MEGA IMAGE, UN ALT FEL DE SUPERMARKET
Primul magazin Mega Image din Cluj s-a deschis în Galeria Comercială Platinia, „mall-ul din centrul orașului” si a fost conceput astfel încât să ofere o experiență inedită de cumpărături, pornind de la modul de amenajare la consultanța oferită clienților direct în magazin de către angajați special pregătiți în acest sens.

În Mega Image vei găsi mii de produse, de la cele alimentare la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit, prietenos, amena­jat ținând cont de cele mai noi tendințe internaționale. A face cumpărături devine o adevărată plăcere, o călătorie în timpul căreia descoperi gusturi, arome și povești din toate colțurile lumii, care te ajută să-ți rafinezi preferințele culinare și te inspiră zi de zi.

MĂRCI PE CARE LE GĂSEȘTI DOAR LA MEGA IMAGE

Pentru a oferi clienților produse sigure, la standardul de calitate cerut de ei și la prețuri bune, Mega Image și grupul din care face parte, Ahold Delhaize, au dezvoltat mai multe mărci proprii, care acoperă atât produse alimentare inspirate din rețete tradiționale locale sau internaționale, cât și produse de îngrijire personală, menaj sau pentru copii.

Cea mai îndrăgită marcă proprie Mega Image de la noi este Gusturi românești. Lansată în 2009, aceasta oferă doar produse fabricate în strânsă colaborare cu producători locali, recunoscuți pentru calitate și faptul că res­pectă rețete tradiționale, cu specific zonal sau care ne stârnesc tuturor nostalgia.

Pentru oamenii activi, care n-au vreme de bucătăreală, dar vor să mănânce prepa­rate gătite, recomandăm marca proprie MEGA APETIT. Mâncăruri gătite ca acasă, ambalate astfel încât să permită trans­portul, de la supe și ciorbe la salate, feluri principale și dulciuri. Gama Mega Apetit by Chefs conține preparate care poartă semnătura unor bucătari-șefi îndrăgiți, precum Joseph Hadad și Alex Iacob.

Produsele gourmet din carne Le Boucher provin din ferme românești sau din țări recunoscute pentru calitatea cărnii pe care o produc și sunt atent fasonate. Sunt apreciate în toate magazinele Mega Image și sperăm să se bucure de succes și la Cluj!

Pentru produsele care acoperă nevoile tale zilnice, îți recomandăm gama 365. Ai calitate bună la prețuri mici la produse alimentare, de îngrijire sau menaj.

Vei descoperi cu plăcere în gama Delhaize produse de inspirație belgiană și internațională, de la crutoane cu usturoi și creme de brânză la sosuri pentru paste, biscuiți și dulciuri.

Cum Mega Image nu se rezumă doar la produse alimentare de calitate, găsești și mărci proprii de produse nealimentare. Gama CARE cuprinde produse de îngrijire personală și produse pentru casă la prețuri accesibile

 Si pentru ca produsele speciale si de calitate au mereu loc la Mega Image, in magazinul din Complex Platinia veti gasi o gama variata de produse locale. Peste zece producători locali de legume şi fructe, printre care şi Cooperativa Lunca Someşului Mic, vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon. În plus, doi dintre cei mai cunoscuţi producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan - Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie, PaneMar, s-au alăturat Mega Image și vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

(advertorial)

 

 

Comenteaza