Minivacanţa de Sfânta Maria. Restricţii impuse pe autostrăzi şi drumuri naţionale

Minivacanţa de Sfânta Maria. Restricţii impuse pe autostrăzi şi drumuri naţionale
| Foto: Arhiva

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române marţi, 14 august şi miercuri, 15 august, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisă.

Mai exact, în intervalul marţi, 14 august, orele 16.00 – 22.00 şi miercuri, 15 august, orele 06.00 – 22.00, în zilele de Adormirea Maicii Domnului şi ziua anterioară, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe mai multe drumuri din ţară.

Astfel, vor fi restricţii pe Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) – Fundulea - Lehliu (intersecţie cu DN3) - Feteşti (intersecţie cu DN3B) - Cernavodă (intersecţie cu DN3) - Murfatlar (intersecţie cu DN3) – pe ambele sensuri. Restricţia se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe DN7 Piteşti, de la ieşirea din municipiu - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţie cu DN1) – pe ambele sensuri se va circula cu restricţii de tonaj pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Comenteaza