Advertorial Motorul de căutare Flatfy a lansat un catalog de imobiliare noi

Motorul de căutare Flatfy a lansat  un catalog de imobiliare noi

Câte locuințe noi se construiesc în România?

Flatfy.ro – toate ofertele de pe piața imobiliară noi într-un singur catalog!

Motorul de căutare Flatfy a lansat un catalog unic cu imobiliare noi din România. Există posibilitatea de a vedea apartamente din 1.250 de Ansambluri Rezidențiale și case din București de la 495 de Dezvoltatori, precum și din alte regiuni ale țării, care se construiesc sau deja sunt finisate.
 

Majoritatea oamenilor cumpără o locuință o singură dată în viață și acesta este un pas important și responsabil pentru fiecare. Flatfy face sondaje regulat și cercetări de piaţă pentru a înțelege mai bine dorințele și preferinţele cumpărătorilor înainte de a cumpăra locuințele proprii. De aceea motorul nostrum de căutare poate fi de folos în acest caz. Despre unele întrebări și probleme, pe care le-am identificat până în prezent, vă povestim mai jos.

Ce alegem?

Principală problemă a cumpărătorului este lipsa de experiență în cumpărarea locuinței, ce implica in sine o mulțime de întrebări. Prima problemă este lipsa informațiilor structurate. Studiind informațiile despre complexele rezidențiale pe site-urile dezvoltatorilor, cumpărătorii evidențiază des caracterul publicitar.

Informaţiile utile ar fi câte apartamente sunt în bloc, din ce materiale sunt construiți pereții, ce infrastructură este în complex, ce puncte de interes se află în jurul complexului locativ și altele. Luând in considerare toate aceste aspecte si date e nevoie de o cercetare amanunțită apelând la ajutorul forumurilor și altor surse,dar pentru toate acestea e nevoie de mult timp.
A doua problemă este, că site-urile dezvoltătorilor sunt diferite. Nu este atât de simplu să compari două imobile în stadiul construcției de la diferiți dezvoltatori.
Pentru aceasta, echipa catalogului de imobiliare noi Flatfy deja a găsit toate Ansamblurile Rezidențiale și a structurat informațiile despre ele. Vă rămâne numai să selectați și să comparați!
Ce am reusit sa facem cu ajutorul Flatfy.ro – 1250 de proiecte în București și alte regiuni din țară de la 495 de dezvoltatori sunt deja afișate pe un singur site!

Motorul de căutare Flatfy a lansat  un catalog de imobiliare noi

Unde se construiește imobilul?

Studiind obiceiurile cumpărătorilor de imobile noi, am clarificat că investitorii (cumpărătorii) acordă atenție asupra costului și locației imobilului.
In ce priveste locația, sunt două probleme: oamenii sau știu sigur unde doresc să locuiască (de exemplu, copiii frecventează o școală din zona, părinții locuiesc în apropiere și doresc achizitia locuintei numai în acel sector) sau, de exemplu nu sunt decisi unde vor să locuiasca, și vor să aleagă un loc pe care îl consideră avantajos pentru ei.

Flatfy.ro oferă posibilitatea de a căuta și selecta Ansamblurile Rezidențiale pe hartă. Aici veți putea ușor gasi informaţii despre ce și unde se construiește, ce fel de densitate a construcțiilor este în zonă, ce se află în vecinătate, ce școli, grădinițe și parcuri sunt, care este infrastructura zonei, ce mijloace de transport sunt, vecinătăţi, etc.

Motorul de căutare Flatfy a lansat  un catalog de imobiliare noi 

Vrei să achiziționezi un apartament într-o anumită zonă, dar îţi permiţi?

După ce s-au decis cu locația, oamenii încep să se gândească, dacă le ajung bani pentru achiziționare. Pentru a răspunde la această întrebare, noi am specificat prețul minim pentru un metru pătrat  pentru fiecare Ansamblu Rezidențial din catalog, în parte. Conform acestui preț, desigur,  nu există întotdeauna posibilitatea de a afla prețul total al unui anumit apartament concret, dar el permite selectarea Complexului Locativ și oferă posibilitatea de a înțelege dacă acest imobil este scump,  dar merită a fi  luat în considerare, deoarece cumpărătorul vizează achiziţia un apartament de 75 de metri pătrați.
Dacă, costul celor mai ieftine apartamente din București începe de la 500 de euro pentru un metru pătrat,  prețul locuințelor de elită începe de la 1050 de euro pentru un metru pătrat.
În viitor, la propunerea utilizatorilor, ne propunem să dezvoltăm informațiile privind costul, până la prețul apartamentelor întregi în parte. Pentru acest lucru, este nevoie să cooperăm mai intens cu dezvoltatorii și vânzătorii de bunuri imobiliare și sperăm la o deschidere din partea lor privind furnizarea de informaţii.

Motorul de căutare Flatfy a lansat  un catalog de imobiliare noi

Care sunt riscurile, pentru o astfel de investiție majora?

Piața imobiliarelor noi este o investiție mare, 50% din apartamentele noi cumpărate sunt achiziționate la stadiul fundației sau când blocul este în stadiu de construcție. Aceasta este cauza și riscul de a rămâne fără banii investiți și fără locuința achiziționată. In jumătate din cazuri oamenii preferă cumpărarea unei locuințe de pe piața secundară(locuinţe construite déjà) decat achiziționarea unui apartament într-un bloc nou.
Nu se pot oferi garanții că blocul va fi construit, dar garantăm cele mai obiective informații de pe site-ul nostru. Pentru realizarea acestui lucru, avem un departament de content-manageri și jurnaliști-analitici.
Dar totuși, pentru, ca utilizatorul să poată evalua mai bine "riscurile investiționale" - am adăugat în catalog nu numai proiecte "active”, dar și cele finalizate. Pe fiecare pagină a dezvoltatorului există posibilitatea de a afla informații despre compania ce se ocupa de construcția blocului, de cât timp există compania, câte proiecte are acum în stadiu de construcție și câte deja sunt finalizate.
 Motorul de căutare Flatfy a lansat  un catalog de imobiliare noi

Avantajele New.Flatfy.ro

Imobiliarele New.Flatfy.ro poate ușor fi accesat de pe toate dispozitivele: de la calculatorul personal, tabletă şi telefon mobil. Stand acasă împreună cu soția / soțul, relaxandu-va după o zi grea de munca luați-va un pahar de vin și împreună alegeți locuința de vis folosind ecranul mare al calculatorului. După aceasta, adăugați Ansamblurile Rezidențiale care va sunt pe plac - în „favorite” și pe viitor veți primi actualizări despre aceste proiecte pe telefonul mobil, inclusiv știri de la dezvoltatorii lor.
De asemenea, am lansat  prima aplicație mobilă cu imobiliarele noi din România - pentru utilizatorii de smartphone și tablete pe Android. Despre aplicație, citiți pe Google Play Market.

Ce ne așteaptă în viitor?

Atunci când adaugăm informații noi pe catalog, suntem mereu interesați de ce iși doresc utilizatorii noștri, de ceea ce au nevoie. De exemplu, pe site avem lansat un sondaj, pe baza rezultatelor căruia vom corecta ceea ce va apărea în catalog în viitorul apropiat și la ce vom acorda mai multă atenție.
Putem spune că foarte  curând vom lansa câteva caracteristici cerute de utilizatorii site-ului și vom extinde datele disponibile pe site despre piața imobiliară din România.

Sunteți gata să cumpărați un apartament nou într-un bloc nou construit? Alegeți opțiunile potrivite chiar acum pe Flatfy.ro!

New.Flatfy.ro - o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!

Flatfy.com este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunțurile de vânzare și chirie a locuințelor și oferă posibilitatea de a alege confortabil locuințele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piață. Flatfy operează în 37 de țări, în 2016 proiectul a fost lansat în România și la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de blocuri noi în Moldova.

 

Comenteaza