Personalitatea în funcţie de ora în care te-ai născut şi zodie 

Personalitatea în funcţie de ora în care te-ai născut şi zodie 

Numerologii au dezvăluit de-a lungul anilor personalitatea fiecăruia în funcţie de ziua de naştere.

ÎNTRE 23:30 ȘI 01:30

Familist, sensibil, protector. Soarele se află la această oră în ”sudul” Terrei iar acest lucru generează necesitatea de a căuta profunzimea, protecția, lucrurile frumoase, originalitatea.

ÎNTRE 01:30 ȘI 03:30

Curiosul, jurnalistul, persoana incomodă. Dacă te-ai născut în toiul nopții ai un simț al justițiabilității bine dezvoltat. Poți profesa ca jurnalist sau detectiv ori avocat.

ÎNTRE 03:30 ȘI 05:30

Alchimistul, visătorul. Persoanele născute în acest interval orar sunt visătoare și dornice să se autorealizeze într-un mod unic, fără să urmeze regulile superficiale ale societății.

ÎNTRE 05:30 ȘI 07:30

Expresivul. Soarele începe să se arate, sugerând expresivitate odată cu începerea unei noi zile. Ai o fire destul de echilibrată și îți place să exprimi foarte clar ceea ce ai în minte și suflet.

ÎNTRE 07:30 ȘI 09:30

Intuitivul rezonabil. Te bazezi pe intuiția ta însă ești conștient că nu poți face totul în viață doar cu un dram de perspicacitate emoțională.

ÎNTRE 09:30 ȘI 11:30

Cel care creează legături, prietenosul. Ești o persoană care poate crea foarte ușor legături, poți aplana conflicte ușor și poți să îți faci prieteni pornind de la un banal salut.

ÎNTRE 11:30 ȘI 13:30

Muncitorul responsabil. Soarele se află la nivelul de strălucire maximă pe parcursul unei zilei iar cei născuți în miezul zilei sunt persoane responsabile și dedicate muncii.

ÎNTRE 13:30 ȘI 15:30

Cercetătorul, aventurierul. Ești o persoană care nu poate sta locului. Cauți mereu experiențe noi, chiar dacă nu sunt cele mai bune. 

ÎNTRE 15:30 ȘI 17:30

Terapeutul. Ai o vorbă bună pentru oricine, oricând. Parcă te-ai născut să vindeci rănile celor din jur. Știi ce sfaturi să dai și ce decizii trebuie luate în timp util.

ÎNTRE 17:30 ȘI 19:30

Seducătorul. Toate umbrele dispar în fața ta. Toate bârfele se aplatizează, toate privirile sunt ațintite spre felul în care mergi, privești, respiri, gesticulezi. 

ÎNTRE 19:30 ȘI 21:30

Servitorul. Îți place să îți servești principiile, oamenii din jur, mai ales pe cei aflați în nevoie. Ești destul de cumpătat când vine vorba de cheltuit.

ÎNTRE 21:30 ȘI 23:30

Creativul. Ai o fire de artist și pentru tine viața înseamnă spectacol pur. Te-ai născut să îi faci pe ceilalți să cunoască frumosul prin artă, să îi amuzi sau să le atingi coarda sensibilă cu dramele tale.

sursă: observatornews.ro.

   
 
 
 
 
 
 

Comenteaza