Pictorul Fericit - prin pictură nu doar creezi, ci te și descoperi pe tine

Pictorul Fericit - prin pictură nu doar creezi, ci te și descoperi pe tine

Există anumite activități care ne aduc mai aproape de eul nostru interior. Printre acestea sunt petrecerea timpului în natură, muzica, pictura sau alte forme de artă.

Atunci când ne folosim mâini pentru a crea ceva, văzând progresul zilnic, satisfacția din suflet crește concomitent. Zilnic ne lăsăm distrași de probleme, de griji și stres, de social media și standarde nerealiste, de știri false și emisiuni fără nici o valoare educativă. Vine momentul în care pur și simplu psihicul și sufletul tău nu mai suportă să introduci în sistemul tău atât negativism, care te afectează fie că realizezi sau nu. În acel moment simți nevoia de evadare, poate într-o cabană undeva în mijlocul pădurii, poate închizându-ți telefonul timp de câteva ore, pierzându-te pictând un tablou. De ce să nu le faci pe ambele?

Crezi că nu ai talentul necesar ca să realizezi un tablou? Pictorul Fericit îți demonstrează că nu e așa. Alege tablourile pe numere, exersează și într-o zi vei putea să faci un tablou minunat de la zero, fără nici un ajutor.

Despre tablourile pe numere de la Pictorul Fericit

Tabloul pe numere este ideal pentru începătorii în arta picturii, dar chiar și cei care se pricep pot găsi în acesta o bună formă de relaxare. Tablourile de la Pictorul Fericit vin cu toate cele necesare ca tu să începi de îndată să pictezi. Pânza este delimitată de contururi și numere, tabloul ales vine cu o schiță după care să te ghidezi, vopselurile sunt numerotate pe capace și primești și pensulele necesare. Toate acestea vin într-o cutie frumoasă cu mâner, ca să poți lua mai ușor cu tine tabloul oriunde vrei să pictezi. Dacă tot vorbeam de evadat undeva în pădure, departe de lume și vești negative și epuizante, picteaza pe numere tablouri cu peisaje. Alege și un șevalet de aluminiu reglabil de la Pictorul Fericit, pentru a picta cât mai confortabil în inima naturii. În plus, fiind din aluminiu, greutatea sa este redusă, deci ușor de transportat.

Este simplu, nu ai decât de completat spațiile numerotate cu nuanțele corespondente. Iar cu fiecare culoare aplicată, tabloul prinde viață. După ce ai terminat tabloul îl poți expune undeva în casă ca să te mândrești cu el ori de câte ori vin noi musafiri. Găsești la acest magazin de pictura nu numai peisaje, ci și clădiri, orașe, animale, flori, păsări și multe altele.

Crezi că ai devenit mai bun?

Atunci e timpul să începi un tablou doar cu ajutorul imaginației tale. În acest caz, tot Pictorul Fericit îți vine în ajutor. Găsești aici pânze pe sașiu de diferite dimensiuni albe sau negre sau pânze din in profesionale, deja tratate și gata de a fi pictate.

În categoria de accesorii pictură găsești și culori acrilice, vinilice sau cu ulei, vernis final lucios sau mat, diluant inodor, terebentină, seturi de pensule, palete din plastic sau lemn, set de cuțite, șevalete din lemn de fag și multe altele.

Accesează pagina oficială www.pictorulfericit.ro și evadează și tu în tablourile favorite.

Contact: Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2
Suceava, România
0754 459 540

Comenteaza