News alert Ploi torențiale și vijelii în Cluj, până marți seara

Ploi torențiale și vijelii în Cluj, până marți seara

Meteorologii au emis o alertă de cod galben de vreme instabilă în aproape toată țara. Între județele afectate de ploi torențiale, vijelii și posibil grindină se află și Clujul.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, noi avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ, valabile până marţi seara în aproape toată ţara.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 22 august, ora 10:30 - 23 august, ora 22:00, va fi Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, Maramureş, Muntenia, Dobrogea şi la munte, cea mai mare parte a Moldovei şi local în Crişana şi Banat. Între județele afectate de codul galben se numără și Cluj.

Se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină, iar în perioade scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25 - 30 l/mp şi pe arii restrânse 40 - 50 l/mp.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza