Poșta Română: trimiterile extracomunitare se păstrează în oficii până la 30 de zile

Poșta Română: trimiterile extracomunitare se păstrează în oficii până la 30 de zile

Poşta Română precizează că, în perioada stării de urgență, termenul de păstrare la oficiile poștale este de 10 zile pentru trimiterile intracomunitare și de 30 de zile pentru cele extracomunitare.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Compania se află în discuții cu partenerii instituționali pentru a prelungi termenele de păstrare a trimiterilor în subunitățile poștale sau pentru a găsi soluții de a le distribui direct clienților și a evita, astfel, deplasarea acestora, pentru siguranța lor și a angajaților” se arată într-un comunicat al instituției.

Poșta Română a luat în această perioadă o serie de măsuri pentru a limita timpul petrecut în subunitățile poștale și a recomandat clienților ca, în interior, să nu se afle mai mult de două persoane la ghișeu, în timp ce restul clienților au fost rugați să aștepte în afara oficiului poștal. De asemenea, pentru a preveni și a limita eventuala răspândire a virusului COVID-19, compania a recomandat ca distanța dintre persoane să fie limitată la 2 metri.

”Poșta Română depune toate eforturile pentru a-și continua activitatea economică, în beneficiul clienților. Aceștia au la dispoziție atât serviciile de coletărie clasică, cât și serviciile de curierat rapid (Prioripost), iar oficiile poștale au program de lucru în intervalul orar 10.00 – 18.00”, se mai arată în comunicatul instituției.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza