Prânz de toamnă. Supa cu legume

Prânz de toamnă. Supa cu legume

Supa cu legume este delicioasă şi aspectuoasă, în culorile toamnei.

Ingrediente

2 morcovi
4 cartofi
100 g varza alba
1 pastarnac
1/2 radacina de telina
2 cepe
1 ardei
2 rosii
4 linguri de ulei
o cana de taitei de casa
verdeata

Mod de preparare

Legumele se curata. Cartofii, morcovii, ardeiul, pastarnacul si telina se taie cubulete, iar varza fideluta. Cepele si rosiile decojite se toata marunt. Legumele, mai putin ardeiul si rosiile se pun la fiert cu putina sare, iar dupa ce ele s-au inmuiat putin se adauga ardeiul, rosiile, taiteii si uleiul. Supa se tine pe foc pana cand sunt fierte toate ingredientele. Dupa ce ai stins focul, pui verdeata tocata pe deasupra. Supa poate fi servita si rece.

Comenteaza