Precizările Electrica după incendiul izbucnit la instalația electrică a spitalului din Dej

Precizările Electrica după incendiul izbucnit la instalația electrică a spitalului din Dej
| Foto: Arhivă

Personalul Spitalului Municipal Dej a contactat echipele de intervenție ale Societății de Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), Sucursala Cluj-Napoca cu privire la izbucnirea unui incendiu în zona postului de transformare aflat în curtea unității sanitare.

Astazi, la ora 07:45, personalul Spitalului Municipal Dej a contactat echipele de intervenție ale Societății de Distribuție Energie Electrică Romania, Sucursala Cluj-Napoca, cu privire la izbucnirea unui incendiu în zona postului de transformare aflat în curtea spitalului.

Echipele operative DEER au răspuns cu promptitudine solicitării și s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că incendiul era localizat în instalațiile electrice ale Spitalului, la un tablou de joasă tensiune care alimentează cu energie electrică întreaga zonă a Spitalului Municipal Dej.
 
Deși instalația electrică în care a fost semnalat incendiul nu aparține DEER, echipele operative ale DEER, Sucursala Cluj-Napoca oferă sprijin tehnic, de specialitate, în vederea asigurării alimentării cu energie electrică a tuturor utilizatorilor.

Comenteaza