Premiu de la ZEBRA Technologies, pentru cea mai mare creștere înregistrată în 2016 “Overall Business Growth 2016” pentru Smart ID Dynamics

Premiu de la ZEBRA Technologies, pentru cea mai mare creștere înregistrată în 2016 “Overall Business Growth 2016” pentru Smart ID Dynamics
Echipa Smart ID Dynamics a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de ZEBRA Technologies – distincția Overall Business Growth, în urma vânzărilor de echipamente și solutii ZEBRA, înregistrate în 2016.

Smart ID Dynamics a livrat către clienții săi echipamente și soluții ZEBRA de peste 5 mil EUR, numai în 2016.

"Felicitări pentru distincția "Overall Business Growth 2016" și pentru succesul înregistrat! Vă mulțumim pentru angajamentul echipei și pentru colaborarea incredibilă pe care o avem cu compania Smart ID" a declarat Dagmara Kotlarska, Field Marketing Manager, EMEA East.

Premiul a fost acordat în cadrul evenimentului anual de premiere, organizat de ZEBRA în acest an la Varșovia.

Smart ID este o companie cu capital integral românesc, societate pe acțiuni fondată  în anul 2010 de către Daniel Bongiu și Romeo Iacob, ce au o experiență cumulată de peste 17 ani în industrie. Încă de la înființare, compania a avut ca direcție principală zona de automatizare și dezvoltarea soluțiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT, digitalizarea proceselor din producție și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adăugată.

Dorința Smart ID a fost încă de la început de a deveni liderul  pieței de automatizare și colectare a datelor. Oferta înglobează produse software proprii, realizate pe o platformă flexibilă, care ajută la automatizarea proceselor din Producție, Retail, Logistică, Distribuție, Utilități, Servicii etc.; produse hardware de la cei mai importanți vendori de tehnologie; servicii profesionale și consultanță de business puse în valoare de cea mai experimentată echipă din piață.

Smart ID este platforma online cu tehnologie pentru orice companie. Comercializează peste 85,000 de soluții software și hardware pentru mobilitate enterprise. Cele mai importante achiziții se regăsesc în categoriile: cititoare coduri de bare, imprimante etichete coduri de bare, terminale mobile, terminale RFID etc și automatizări industriale.
 Portofoliul  integrat de solutii software al companiei Smart ID este dezvoltat în funcție de nevoile de productivitate, flexibilitate și costuri reduse ale companiilor din industriile de productie, logistică și transporturi, retail și distribuție, utilități, sănătate și administrație publică.

Smart ID pune la dispoziția clienților o echipa de experți cu peste 10 ani de experiență în industrii cheie din România.  Pasiunea pentru tehnologie este focusată înspre oferirea unor viziuni, soluții si experiențe noi pentru fiecare client în parte. Misiunea lor este să devină destinația online preferată a companiilor în căutarea de tehnologii pentru mobilitate și automatizări industriale.

Comenteaza