Primăvara se mai lasă așteptată! Ninsori, lapoviță, vânt și frig la Cluj în următoarele zile

Primăvara se mai lasă așteptată! Ninsori, lapoviță, vânt și frig la Cluj în următoarele zile
| Foto: somaxtv.com

Meteorologii au emis o informare de precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță, local intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece în majoritatea regiunilor țării.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cu toate că primăvara și-a intrat oficial în drepturi, se pare că iarna încă nu vrea să se dea bătută... Conform meteorologilor, în intervalul 23 martie, ora 12:00 – 25 martie, ora 10:00, în majoritatea regiunilor țării vor fi precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea intensificări, local și temporar, cu viteze în general de 45...55 km/h. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior. Vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi preponderent negative în cursul nopților și al dimineților, iar îndeosebi în vestul, nord-vestul și, parțial, centrul țării, se va semnala brumă.

Vestea bună e că din data de 27 martie, vremea va fi în încălzire semnificativă în Transilvania, astfel că până la începutul lunii aprilie, regimul termic se va apropia de cel normal perioadei - în medie, ziua vor fi valori de 10...15 grade, iar în cursul nopţilor, -1...3 grade, posibil local mai mici în 1 şi 2 aprilie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza