Produs de Huedin

Produs de Huedin
Târgul Produs de Cluj îşi duce expozanţii la Huedin, între 9 şi 11 mai.

Produs de Cluj va fi în acest weekend la Huedin cu 70 de expozanţi. Târgul este organizat de Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia „Produs de Cluj".

„Ne întoarcem la Huedin după doi ani şi am decis să revenim deoarece locuitorii oraşului şi moţii din comunele învecinate s-au declarat interesaţi de această manifestare. Pe de altă parte, avem între expozanţii care participă la toate ediţiile târgului „Produs de Cluj" numeroşi meşteri populari şi producători din zonă, ceea ce ne obligă, moral vorbind, să venim şi la ei acasă. Invit locuitorii din zonă să ne viziteze pe parcursul celor trei zile, să cumpere alimente tradiţionale, de la caş la cârnaţi, ulei presat la rece, miere de albine, dulciuri de casă, dar şi produse ale meşterilor populari", a spus Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Organizatorii au programat la Huedin spectacole folclorice susţinute de artişti de renume din judeţul Cluj. Cei mai mici dintre spectatori vor putea urmări duminicp spectacolul "Cenuşăreasa" al Teatrului de Păpuşi Puck.

 

Etichete
Comenteaza