PROGNOZĂ METEO Cum va fi vremea la Cluj în acest weekend

PROGNOZĂ METEO Cum va fi vremea la Cluj în acest weekend
| Foto: shuttestock

Prognoza meteo pentru weekend-ul acesta în Cluj anunță schimbări semnificative în ceea ce privește condițiile meteorologice.

Sâmbătă, 23 martie, cerul va fi parțial noros, cu o maximă de 17°C și o minimă de 7°C. Vântul va sufla cu o viteză de 9 km/h dinspre SE, iar umiditatea se va situa la 62%. Există o șansă mică de precipitații, de aproximativ 5%, dar cantitatea de precipitații se estimează a fi zero.

În timp ce noaptea se apropie, cerul va deveni înnorat, cu temperatura coborând la 7°C. Vântul va continua să bată cu o viteză de 9 km/h dinspre SSV. Șansele de precipitații cresc ușor la 15%, dar și în acest caz, cantitatea de precipitații se preconizează a fi neglijabilă.

În schimb, duminică, 24 martie, se așteaptă o schimbare bruscă a vremii. Temperatura va scădea semnificativ, având o maximă de doar 11°C și o minimă de 2°C. Cerul va fi mai mult noros, iar șansele de precipitații cresc considerabil, ajungând la 45%. Se estimează că cantitatea de precipitații va fi sub 1 litru pe metru pătrat.

Pe timp de noapte, vremea va rămâne predominant noroasă, cu o minimă de 2°C. Șansele de precipitații scad la 10%, iar cantitatea de precipitații va fi insignifiantă.

Comenteaza