Prognoza meteo / Cum va fi vremea până spre jumătatea lunii august

Prognoza meteo / Cum va fi vremea până spre jumătatea lunii august

Meteorologii au publicat vineri prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni. 

Vremea se mai încălzește abia în luna august, când scăpăm și de ploi. Iată prognoza ANM, pe săptămâni:

Săptămâna 13 – 20.07.2020

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

 
Săptămâna 20 – 27.07.2020

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice, dar și ușor mai ridicate în sud-est, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

Săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în extremitatea de nord a țării, dar și ușor mai ridicate în sud și sudest. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile din sud-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 03 – 10.08.2020

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza