Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca. Urmează o săptămână caniculară

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca. Urmează o săptămână caniculară

Clujenii se pot pregăti pentru o săptămână cu vreme deosebit de frumoasă și temperaturi ridicate, conform prognozelor meteorologice.

În perioada 8-14 iulie, cerul va fi în mare parte senin, iar valorile termice vor atinge maxime de până la 34°C, anunțând o vară autentică în orașul de pe Someș.

Luni, 8 Iulie: Vreme Frumoasă și Caldă

Luni, 8 iulie, Cluj-Napoca se va bucura de un cer în mare parte senin și de o temperatură maximă de 33°C. Minima nopții va fi de 19°C, iar vântul va sufla dinspre est cu o viteză de 7 km/h. Șansele de precipitații sunt reduse, situându-se în jurul valorii de 19%.

Marți, 9 Iulie: Soare și Temperaturi Ridicate

Pentru marți, 9 iulie, prognoza indică o continuare a timpului frumos, cu temperaturi maxime de 33°C și minime de 19°C. Cerul va rămâne în mare parte senin, iar vântul va adia ușor din nord-est cu 9 km/h. Posibilitatea de precipitații scade la 8%.

Miercuri, 10 Iulie: Însorit și Cald

Miercuri, 10 iulie, va fi o zi însorită cu temperaturi ce vor atinge din nou 33°C în timpul zilei și vor coborî până la 19°C noaptea. Vântul va sufla dinspre sud-est cu o viteză de 10 km/h, iar șansele de ploaie sunt extrem de reduse, la doar 5%.

Joi, 11 Iulie: Vreme în Mare Parte Senină și Foarte Caldă

Joi, 11 iulie, temperaturile vor continua să crească, atingând maxime de 34°C. Minima nopții va fi de 21°C, iar cerul va fi în mare parte senin. Vântul va veni din sud-est cu 8 km/h, iar șansele de precipitații vor rămâne scăzute, la 4%.

Vineri, 12 Iulie: Cer Senin și Căldură Intenă

Vineri, 12 iulie, Cluj-Napoca va experimenta una dintre cele mai calde zile ale săptămânii, cu maxime de 34°C și minime de 20°C. Cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla ușor dinspre sud-sud-est cu 10 km/h. Posibilitatea de ploaie se va menține la un nivel minim de 4%.

Sâmbătă, 13 Iulie: Continuă Vremea Caldă și Senină

Sâmbătă, 13 iulie, va aduce o continuare a condițiilor de vreme caldă, cu maxime de 34°C și minime de 20°C. Cerul va rămâne în mare parte senin, iar vântul va sufla din sud-est cu o viteză de 9 km/h. Șansele de precipitații vor fi de aproximativ 9%.

Duminică, 14 Iulie: O Mică Scădere a Temperaturilor

Duminică, 14 iulie, temperaturile vor scădea ușor, atingând o maximă de 32°C și o minimă de 19°C. Cerul va fi în mare parte senin, însă șansele de precipitații vor crește ușor la 24%. Vântul va sufla dinspre est cu o viteză de 10 km/h.

Comenteaza