Prognoza meteo pentru Revelion în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Revelion în Cluj-Napoca

În așteptarea Revelionului din Cluj-Napoca, vremea se anunță ideală pentru sărbători. 

Duminică, 31 decembrie, se prognozează cer parțial însorit, cu o maximă de 3°C și o minimă de -1°C. Vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 9 km/h dinspre sud-est, iar șansele de precipitații sunt minime, sub 5%, fără cantități semnificative de precipitații.

Pentru noaptea de Revelion și trecerea în noul an, cerul va fi în continuare parțial noros, cu o minimă de 1°C și vânturi de aproximativ 7 km/h dinspre sud-est. Șansele de precipitații sunt reduse, sub 20%, și se estimează cantități neglijabile de precipitații.

Pentru prima zi din anul 2024, luni, 1 ianuarie, se prognozează un cer înnorat, cu temperaturi puțin mai ridicate, o maximă de 5°C și o minimă de 1°C. Vânturile vor sufla cu o viteză de aproximativ 7 km/h tot dinspre sud-est, iar șansele de precipitații sunt mai mari, în jur de 25%, însă cantitatea de precipitații estimată este zero.

Astfel, vremea se anunță blândă și potrivită pentru a sărbători trecerea în noul an în Cluj-Napoca, oferind condiții plăcute pentru evenimentele festive și pentru cei care aleg să se bucure de atmosfera de sărbătoare în aer liber.

Comenteaza