Prognoza meteo | Weekend cu vreme schimbătoare. Nu scăpăm de frig şi ploi

Prognoza meteo | Weekend cu vreme schimbătoare. Nu scăpăm de frig şi ploi

Meteorologii anunţă o vreme schimbătoare pentru acest weekend, inclusiv la Cluj. Chiar dacă vineri vremea se mai încălzeşte, sâmbătă și duminică, în unele zone, revin ploile şi frigul. 

Meteorologii spun că vremea va fi schimbătoare, în weekend.

Astfel, vineri se va încălzi şi vremea va fi frumoasă în toată țara, valorile termice urmând să revină în normalul climatologic al perioadei. Vântul va sufla slab până la moderat în sudul litoralului și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 17 și 22 de grade în Transilvania și Maramureș și 20-25 de grade Celsius în restul țării, potrivit vremea.ro.

Sâmbătă sunt așteptate unele precipitații slabe sub formă de ploaie local în estul țării, însă temperaturile vor fi plăcute, cu maxime de până la 20-25 de grade Celsius la nivel național. 

Duminică se așteaptă o ușoară răcire pe partea estică, temperaturile la nivelul întregii țări urmând să fie încadrate în general între 17 și 22 de grade, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și al Olteniei, însă cerul se va degaja din nou în toate regiunile.

La Cluj, dacă vineri cerul e însorit şi maxima zilei ajunge la 20°C, iar minima nopţii nu coboară sub 6°C, sâmbătă şi duminică vremea se mai răceşte, maximele nu trec de 16°C, iar minimele coboară la 3°C. Cerul va fi parţial înnorat şi ar putea apărea precipitaţii. 

Comenteaza