Prognoza pe 4 săptămâni. Cum va fi luna lui Cuptor

Prognoza pe 4 săptămâni. Cum va fi luna lui Cuptor

Meteorologii ANM au emis o prognoză valabilă până spre sfârșitul lunii iulie.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor mai crește în perioada următoare, astfel că vor ajunge în jurul celor normale lunii iulie, însă nu scăpăm de ploi.

Săptămâna 29 iunie – 5 iulie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice, iar în restul teritoriului cantitățile de apă vor fi deficitare.

Săptămâna 6 -12 iulie

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale ale perioadei în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile sudestice, iar în restul țării vor fi excedentare

Săptămâna 13-19 iulie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile centrale și nordice.

Săptămâna 20-27 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza