Prognoza pe decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun

Prognoza pe decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun

Meteorologii ANM au emis o prognoză valabilă până la finalul lunii decembrie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Meteorologii au estimat cum va fi vremea în perioada 29 noiembrie – 27 decembrie.

Așadar, în prima săptămână a intervalului, 29 noiembrie – 6 decembrie, temperaturile vor fi la nivelul celor normale pentru această perioadă, ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în cele vestice și la munte, spun meteorologii. În regiunile intracarpatice, dar mai ales în zonele montane, cantitățile de precipitații vor fi excedentare.

În săptămâna 6 - 13 decembrie, temperatura medie se va încadra în limitele normale ale mijlocului de decembrie în întreaga țară. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 13 – 20 decembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice. În toată țara vor fi precipitații în cantități normale acestei perioade.

În perioada Crăciunului, săptămâna 20 – 27 decembrie, meteorologii spun că temperaturile se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile, iar cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în nordest.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza