PROMO Alina Gorghiu demontează conspiraţia împotriva PNL, de la ora 21:00, la "Jocuri de Putere"

PROMO Alina Gorghiu demontează conspiraţia împotriva PNL, de la ora 21:00, la
În continuare, de la ora 22:15, Bubuie loteria - dovezile care îl înfundă pe Ponta. Decriptarea mesajului lui Sebi Ghiţă - I s-a cerut sau nu să îl convingă pe Ponta să demisioneze sau asistăm la modelul Udrea Gabriela Elena reîncarcat energetic.

În această seară, de la ora 21.00, Alina Gorghiu vine la "Jocuri de Putere"cu dovada războiului total pornit de PSD pentru a bloca formarea unei majorităţi care să ducă la căderea lui Victor Ponta. Vei afla de la copreşedintele PNL care este adevărata ţintă a jocului murdar care foloseşte site-uri obsecure şi posturi tv obendiente PSD pentru discreditarea sa.

Cât de aproape este PNL de Palatul Victoria? Ce arme are Opoziţia pentru a nărui castelul minciunilor lui Victor Ponta? Ce aliaţi?

S-au schimbat planurile liberalilor după numirea lui Gabriel Oprea în funcţia de premier interimar? Ce contacte au avut ea şi Vasile Blaga cu şeful UNPR şi cum vede susţinerea pe care o arată Oprea lui Ponta? Este cumva o capcană? Se mai întoarce şeful PSD la Palat?

Ce joc face Gabriel Oprea?

Iar de la ora 22.15, Rareş Bogdan şi 5 jurnalişti de investigaţii îţi arată dovezile incontestabile ale IMPLICĂRII al lui Victor Ponta în Dosarul "Loteria" şi îţi "decripteaza" mesajele lansate astazi in spatiul public de Sebastian Ghiţă în încercarea de a salva pielea premierului prieten operat in "Serai" pentru a scapa pentru moment basma curată din laţul care i se strange în jurul gâtului.

Vei auzi DECRIPTAREA mesajelor de o duritate excepţională transmise de cel mai bun prieten al Premierului Ponta şi vei afla pe cine ar putea să şantajeze...... Pe cine atacă si cat de departe va merge Ghita? "Ne intoarcem la Romania condusa de Securitate", "Oameni din Serviciile de Securitate mi-au cerut.....", "....are loc o lovitura de stat in Romania", "Avem un prim-ministru chinuit", "Avem un fost presedinte, Basescu, chinuit si el", "Este un dosar politic menit sa darame acest Guvern" si multe altele.....dupa modelul patentat in urma cu 4/5 luni in urma de Elena Udrea.

Răspunsurile astă-seară, la "Jocuri de Putere!", într-o ediţie INCENDIARĂ!

Comenteaza