PROMO Bătălia Codului Fiscal / PNL, caut primar! – Cătălin Predoiu la „Jocuri de Putere”, ora 21.00

PROMO Bătălia Codului Fiscal / PNL, caut primar! – Cătălin Predoiu la „Jocuri de Putere”, ora 21.00
Ora 22.00 - Dezbatere - CEAUŞESCU, ALĂTURI DE ANTONESCU. Justiţie sau „Înfierare tovărăşească", aşa cum crede Andrei Pleşu? Ora 23.00 - Regal Dorel Vişan. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SATUL ROMÂNESC?

 

 

În această seară, de la ora 21.00, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu vine la „Jocuri de Putere" şi-ţi spune adevărata miză a BĂTĂLIEI pentru adoptarea Codului Fiscal. Vei afla cine vrea să sape o prăpastie între liberali şi Klaus Iohannis, dar şi cum arată profilul candidatului pe care îl doreşte PNL pentru Primăria Generală a Capitalei. Va fi un politician sau un om din societatea civilă?

Iar de la ora 22.00, Rareş Bogdan declanşează PRIMA DEZBATERE ADEVĂRATĂ, fără patimă, în jurul legii care-l include pe Nicolae Ceauşescu printre criminalii României, alături de Ion Antonescu şi INTERZICE cultul fostului dictator sub sancţiunea închisorii.

De asemenea, NU RATAŢI, de la ora 23.00, un regal DOREL VIŞAN despre sufletul românilor, despre poezia-manifest post-Adrian Păunescu, sărbătorit recent la Craiova, şi şansa unei naţiuni de a sta la masa ţărilor civilizate. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SATUL ROMÂNESC?

Astă-seară, la „Jocuri de Putere", probabil singura emisiune liberă din România! Alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

 

Comenteaza