PROMO Candidatul dreptei unite vine la Realitatea TV – Ediţie Specială, ora 21.00

PROMO Candidatul dreptei unite vine la Realitatea TV – Ediţie Specială, ora 21.00
Liberalii şi democraţii şi-au desemnat candidatul la prezidenţiale. Klaus Johannis si Catalin Predoiu au incercat fiecare sa isi convinga proprii colegi ca este mai bun pentru a ocupa fotoliul de la Cotroceni!

Pe steagul Alianţei Creştin-Liberale stă independenţa justiţiei, singura garanţie că în România, cei care muncesc vor fi răsplătiţi, iar cei care fură vor înfunda puşcăria.

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte o Ediţie Specială pentru a auzi de la candidatul dreptei unite de ce trebuie blocat drumul lui Victor Ponta spre Cotroceni. Vei afla de la invitatul lui Rareş Bogdan, Eli Roman si Lavinia Sandru de ce reprezintă preşedintele PSD un pericol pentru bunăstarea românilor, de ce nu le poate garanta sănătatea, educaţia şi securitatea.

Cum comentează cazul Voiculescu? Va fi graţiat, dacă Ponta ajunge la Cotroceni? Cum privesc partenerii noştri din NATO şi Uniunea Europeană încercarea de a transforma un beneficiar al regimului comunist într-un deţinut politic? De ce jubileaza ruşii?

Cum arată proiectul economic al candidatului dreptei unite?

Răspunsurile în această seară, într-o Editie Speciala, numai la Realitatea TV!

Comenteaza