PROMO Cât de aproape sunt liberalii să smulgă puterea din mâinile premierului din Serai? la Jocuri de Putere, ora 21:00

PROMO Cât de aproape sunt liberalii să smulgă puterea din mâinile premierului din Serai? la Jocuri de Putere, ora 21:00
De la ora 21:00 va veni la emisiune co-preşedintele PNL Vasile Blaga, iar de la 22:15 Cozmin Guşă, în dialog cu Rareş Bogdan, va face analiza fără menajamente a clasei politice şi previziuni despre viitorul României.

Presedintele Klaus Iohannis a demonstrat ca stie sa joace si i-a administrat ieri prima înfrângere în Parlament premierului autoexilat Victor Ponta. Acum este rândul PNL sa iasa la lupta si sa le demonstreze celor 6,3 milioane de români care au spus în noiembrie "PUNCT SI DE LA CAPAT" ca îsi poate masura fortele cu coalitia rosie PSD-UNPR-ALDE. Co-presedintele PNL Vasile Blaga vine la Jocuri de Putere si ne spune cum capitalizeaza PNL victoria de etapa de ieri, cum s-a dus batalia pentru înscaunarea lui MRU la SIE, ce oferta i-a facut lui Gabriel Oprea pentru trece de cealalta parte a baricadei, cum i-a convins pe cei din UDMR ca Victor Ponta nu mai reprezinta o solutie, de ce DNA loveste mai tare în Putere decât Opozitia si cum reactioneaza PNL la dizidentia lui Crin Antonescu. Nu rata, de la ora 21, un dialog încins Rares Bogdan - Vasile Blaga.

Iar de la ora 22:15 Rares Bogdan îl provoaca la dezbatere pe analistul Cozmin Gusa. Suntem deja în cea de-a 19-a zi de când Victor ponta a fugit în Serai. Cât mai rezista PSD fara presedinte si românii fara premier? De ce trebuie sa se teama Ponta Turcitul la întoarcerea în tara? Cine îi garanteaza premierului ca alianta dintre PSD, UNPR si ALDE a rezistat fara fisuri testului MRU? Cât de macinata de cancerul coruptiei e clasa politica si cât de adânc va taia DNA pentru a extirpa tumoarea faradelegii? Cu cine restartam clasa politica? Ce strategii anti-Iohannis si anti-DNA se pregatesc în laboratoarele social-democrate? Ce joc a facut presedintele Klaus Iohannis impunându-l pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE? Ce înseamna "Punct si de la capat" în cazul lui Victor Ponta? Ce surprize ne pregateste marele vecin de la Rasarit? Cum si-a bagat Vladimir Putin coada în criza greceasca? Cum sunt racordate partidele anti-sistem din Europa la conducta cu ruble de la Sankt Petersburg?

Raspunsul la aceste întrebari, de la 22:15, de la Rares Bogdan si Cozmin Gusa, într-o analiza chirurgicala a jocurilor politice si geo-strategice ale momentului. În direct la Realitatea TV, RealitateaFm si pe internet, pe realitatea.net/live

Comenteaza