PROMO Crin Antonescu se întoarce – ora 22.00, „Jocuri de Putere”

PROMO Crin Antonescu se întoarce – ora 22.00, „Jocuri de Putere”
Nemulţumit de puterea tot mai mare a lui Victor Ponta şi mai ales de lipsa unei strategii coerente a candidaţilor de dreapta de a-l scoate pe acesta pe tuşă, Crin Antonescu revine în arenă. Ce planuri are? Cum va arata viitorul sau imediat? Va anunţa că se înscrie în cursa ca independent, se va implica în campania lui Johannis sau va sta ca observator pe margine?

În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte un dialog incendiar între Rareş Bogdan şi fostul preşedinte al PNL, la „Jocuri de Putere"!

Despre 25 de ani de eşec in modenizarea statului, esec in valorificarea potenţialul geostrategie al României şi esecul economic care ne-a facut sclavii Occidentului! Dar şi despre ce l-a determinat să se retragă în umbră şi ce îl poate face să revină? Despre personajul din umbră care a forţat "coabitarea" şi despre modul în care a eşuat lamentabil "dreptate până la capăt"! Dar şi pentru prima dată în spaţiul public despre cum a ajuns Johannis în PNL şi despre cum a câştigat fotoliul de preşedinte!

Dar şi despre cei 50 care conduc România din umbră, papuşarii care au cumpărat conştiintele politicienilor şi le folosesc pentru a face averi fabuloase!

Nu rata „Jocuri de Putere", singura emisiune din România în care stăpânii sunt telespectatorii! Numai la Realitatea TV, alaturi de Rares Bogdan!

Comenteaza