PROMO Cum se fură o ţară - episodul 1: cu "Ordonanţa" şi EXCLUSIV: Alternativa sistemului dacă Ponta va avea un "accident", la Jocuri de Putere, ora 22.00

PROMO Cum se fură o ţară - episodul 1: cu
Victor Ponta isi pune din nou piciorul in ghips. Dupa ce a fugit in Africa de Sud la funeralile lui Nelson Mandela si a scapat de acuzatiile de orchestrare a "martei neagre", cand parlamentarii au incercat sa modifice codul penal pentru a scapa de inchisoare indiferent ce ar face, maine, premierul pleaca in Turcia.

Ramas singur acasa, vicepremierul Dragnea va legaliza prostitutia politica si va suna goarna pentru toti alesii ramasi in afara PSD, deci fara bani de drumuri, podete si scoli. Se va prezenta oare Victor Ponta la alegerile prezidentiale, sau va lipsi si atunci motivat, pentru ca i se pregateste ceva? Cine-i va lua locul? Va fi Dragnea? Va fi Rus? Geoana? Sau Tariceanu?

In aceasta seara, de la ora 22.00, urmareste "Jocuri de Putere" pentru afla de la Rares Bogdan si invitatii sai cum se fura o tara si cum isi bate joc Guvernul Romaniei de cetatenii care-i achita factura. Detalii cutremuratoare despre cum o "Ordonanta de urgenta" ne poate arunca in Burkina Fasso.

Dar si - EXCLUSIV - care este alternativa pe care o pregateste "sistemul" in caz ca Victor Ponta va avea un "accident".

Nu ratati in aceasta seara "Jocuri de Putere", singura emisiune libera de angajamente politice! Numai la Realitatea TV, cu Rares Bogdan si invitatii sai.

UNICAT: TOP 10 dedicatiile telespectatorilor pentru omul cu "sosete de prosop" la "sandalele din Biblioteca de Alexandria"

 

Comenteaza