PROMO Cum se "plimbă" ruşii prin Ucraina. Incendiu la graniţa României - "Jocuri de Putere", ora 21.00

PROMO Cum se
Vladimir Putin duce o noua lupta a "Uniunii Sovietice", dar alianta euro-atlantica pare ca nu mai este dispusa sa tolereze un imperiu comunist in coasta sa!

A intrat "ultimul tar rosu" in Ucraina sau doar ajuta separatistii cu tehnica de lupta de ultima generatie? Care este diferenta? Cat e invazie? Cat e incursiune? Cat e manipulare? Cat e agresiune directa? Ce vor rusii lui Putin acolo?

In aceasta seara, de la ora 21.00, urmareste "Jocuri de Putere" pentru a afla de la Rares Bogdan si invitatii sai, Dan Dungaciu-directorul Institutului de Politica Externa al Academiei, Adrian Cioroianu-decan al Facultatii de Istorie Univ. Bucuresti, fost ministru de Externe, Harry Bucur-Marcu expert in politici de aparare, Ruxandra Ivan-Universitatea Bucuresti, Andrei Marga si Mircea

Care este riscul ca Putin sa puna mana pe Ucraina fara sa recurga la o invazie clasica? Care este rolul celor 600 de militari pe care ii dizloca NATO in Europa de Est?Ce aliati are Rusia?

 Se va multumi Putin cu caderea Kievului sau va pune ochii si pe Chisinau? Cum va reactiona atunci Romania? Este posibil un asemenea scenariu?

Raspunsurile diseara, la "Jocuri de Putere", de la Rares Bogdan si invitatii sai, numai la Realitatea TV intr-o Editie Speciala "Jocuri de putere" in care incercam sa intelegem cum, cand si daca se va opri "incendiul din Donbas".

Comenteaza