PROMO Cum vrea să demoleze PNL guvernul Ponta şi dezvăluiri din zona de foc a PSD, Jocuri de Putere, ora 21:00

PROMO Cum vrea să demoleze PNL guvernul Ponta şi dezvăluiri din zona de foc a PSD, Jocuri de Putere, ora 21:00
Realitatea TV vă invită să aflaţi în această seara, de la ora 21:00, împreună cu Vasile Blaga, cum vrea să demoleze PNL guvernul Ponta. De la 22:30, Marian Oprişan va face dezvăluiri din zona de foc a PSD. Doar la "Jocuri de Putere", cu Rareş Bogdan.

Pentru următoarele două luni, foaia de parcurs a Opoziţiei conţine un singur punct: demolarea Guvernului Ponta. Va putea Noul PNL să înlăture singur socialiştii de la Putere sau are nevoie de un armistiţiu cu o parte din PSD, alături de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, pentru a forma o nouă majoritate?

În această seară, de la ora 21.00, co-preşedintele PNL Vasile Blaga vine la „Jocuri de Putere" şi-ţi spune cum sună planurile dreptei. Află de la invitatul lui Rareş Bogdan cum va avea loc Marea Detronare şi ce sunt dispuşi liberalii să cedeze pentru a-şi asigura susţinerea unei părţi a PSD.

Iar de la ora 22.30, preşedintele CJ Vrancea, vicepresedinte PSD si unul dintre cei mai influenti "baroni PSD" Marian Oprişan, face dezvăluiri din zona de foc a PSD şi îţi spune câte judeţe a pierdut Victor Ponta. Cum negociază baronii susţinerea fără de care actualul premier devine istorie? Ce le mai poate promite actualul lor preşedinte? I-au făcut o ofertă lui George Maior pentru a prelua şefia partidului? Ce se va intampla la Sinaia la acest sfarsit de saptamana?

Răpunsurile astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la „Jocuri de Putere", la Realitatea TV!

 

Comenteaza