PROMO DE CE N-A FOST URMATA MAREA DEFRISARE DE MAREA ARESTARE – "Jocuri de Putere”, ora 21.00

PROMO DE CE N-A FOST URMATA MAREA DEFRISARE DE MAREA ARESTARE –
Cine sunt si ce pot face pentru Romania, Rozalia Biro si Claudiu Manda? Retrocedarile abuzive au lasat Romania fara plamanul verde. Cum s-a ajuns de la "defrisarile criminale" la "inundatiile catastrofale"? Potrivit Greenpeace, in perioada 2000-2011 au fost taiate 3 hectare de padure pe ora. Consecinta? Oameni ucisi de puhoaie, fara ca nimeni sa plateasca. Cine a defrisat Romania? Cat costa otrava? Ce conturi a ingrasat?

In aceasta seara, de la ora 21.00, victimele inundatiilor cer razbunare, la „Jocuri de Putere". Afla de la invitatii lui Rares Bogdan cum a reusit mafia lemnului sa transforme una dintre cele mai frumoase tari din lume intr-un candidat perfect la desertificare. Cine sunt agentii conspiratiei lemnului? Cine-i protejeaza? Pana unde ajunge caracatita?

Nu ratati diseara „Jocuri de Putere", pentru a descoperi complicitati criminale intre oameni de afaceri si politicieni care l-au abandonat pe Dumnezeu pentru bani din "aurul verde" al romanilor, PADURILE! Si tot diseara veti vedea cine sunt si ce vor Rozalia Biro si Claudiu Manda noii politruci intrati in Cabinetul Ponta. Numai la „Jocuri de Putere", la Realitatea TV cu Rares Bogdan si invitatii sai.

Comenteaza