PROMO Ediţie specială „Jocuri de Putere” - Duplex Mănăstirea Putna – Bucureşti, cu Rareş Bogdan şi Octavian Hoandră

PROMO Ediţie specială „Jocuri de Putere” - Duplex Mănăstirea Putna – Bucureşti, cu Rareş Bogdan şi Octavian Hoandră
ând s-au temut că le dispare ţara de sub picioare, românii s-au rugat să li se arate CALEA şi au descoperit, astfel, ADEVĂRUL şi VIAŢA.

Dacă în urmă cu un an au așteptat Învierea la Mănăstirea Nicula din Ardeal și s-au bucurat de Nașterea Mântuitorului la Mănăstirea Bârsana din Maramureș, acum, Realitatea Tv și Rareș Bogdan se vor afla la Mănăstirea Putna, in Moldova.

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte o ediţie specială „Jocuri de Putere" în care Rareş Bogdan, din inima Bucovinei, şi Octavian Hoandră şi Vasile Dâncu, din studioul Realitatea TV din Bucureşti, îţi arată locul de unde le vine românilor puterea, când pare că şi-au pierdut-o.

Vei descoperi rezultatele unui tulburător studiu IRES despre comportamentul poporului român în faţa sărbătorilor creştine. Vei afla câţi dintre noi mai credem în minuni şi câţi avem convingerea că ele se întâmplă de fiecare dată când iubim cu credinţa că putem învinge totul.

Nu rata în această seară unul dintre putinele ADEVĂRURI ale poporului român, transmis de Rareş Bogdan, înaintea Învierii, din inima Bucovinei, de lângă mormântul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. La „Jocuri de Putere", într-un duplex-eveniment Putna - Bucureşti.

Comenteaza