Promo: FIERBERE LA LIBERALI. GORGHIU LA „JOCURI DE PUTERE”, ora 21, Realitatea TV

Promo: FIERBERE LA LIBERALI. GORGHIU LA „JOCURI DE PUTERE”, ora 21, Realitatea TV
FIERBERE LA LIBERALI. SCHIMBAREA de GARDA si toate MIŞCĂRILE din SPATELE SCENEI – ora 21.00 + 5 ECONOMIŞTI ANALIZEAZĂ BUGETUL „CIOLOŞ”. UNDE MERG BANII – EXPLOZIV, ora 22.15

În această seară, copreşedintele PNL Alina Gorghiu vine la „Jocuri de Putere" şi spulberă toate speculaţiile din spatele aducerii lui Cătălin Predoiu la conducerea filialei Bucureşti a liberalilor. Vei afla de la invitata lui Rareş Bogdan de ce fierbe partidul, care sunt fruntaşii din „vechea gardă" care trebuie să facă un pas în spate după adoptarea celor 10 criterii de integritate şi cum va aborda partidul cel mai bine cotat în sondaje alegerile din 2016.

Iar de la ora 22.15, cinci economişti de primă mână analizează bugetul propus de Guvernul Cioloş pentru anul 2016. Vei vedea ce se schimbă în filosofia bugetară a României şi care sunt controversele. Dar şi cum arată alocările pentru investiţii, de ce scad veniturile şi care este impactul majorării salariilor bugetarilor. Cum arată bugetul de pensii? Dar cel al asigurărilor de sănătate?

Comenteaza