PROMO Ilie Năstase la „Jocuri de Putere", despre cazul fetei violate din Vaslui. Anunţ important despre tenisul românesc - Ediţie Specială de la Mamaia, ora 21.00

PROMO Ilie Năstase la „Jocuri de Putere
22.00 Unde a ajuns satul românesc - studiu de caz: Bestiile din Vaslui // Analiza partidelor calamitate. Cauzele prăbuşirii lui Ponta - cu Vasile Dâncu; 23.00 Transmisiune prin satelit de pe bricul „Mircea" - aflat in Portul din Marsilia - Exclusiv; 23.00 Un vasluian, în direct din Vaslui: Ovidiu Marincea - detalii incredibile - cum au fost eliberate bestiile şi care au fost cauzele.


În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte o EDIŢIE SPECIALĂ „Jocuri de Putere" transmisă de la Mamaia, unde Rareş Bogdan îl va avea invitat pe fabulosul Ilie Năstase, care face un ANUNŢ IMPORTANT PENTRU ROMÂNI. Vei afla de la una dintre puţinele legende vii ale românilor de ce refuză autorităţile să pună umărul la un model naţional al succesului, cum poate reuşi un tânăr sportiv să învingă sistemul inept pentru a deveni glorie mondială şi ce sfaturi are pentru cei ce visează să-i calce pe urme. Dar pentru politicieni?

NU RATAŢI: Ilie Năstase despre cazul fetei violate din Vaslui. CAUZELE DRAMEI
Iar de la ora 22.00, sociologul Vasile Dâncu îţi spune cauzele degradării satului românesc. De la „Vara la ţară" la „N-o să plătesc cu puşcărie pentru 5 minute de plăcere".

Dar şi cum poate fi restartată clasa politică, cine sunt cei care ar trebui să conducă PSD şi PNL şi ce este Codul fiscal pentru Klaus Iohannis, o capcană sau un salt înainte?

A fost detectat Tsipras de România? Cât poate creşte el? Despre ratarea unei cariere - azi, Victor Viorel Ponta - cauzele prăbuşirii sale. Ce l-a pierdut?

Cum va arăta bătălia localelor din 2016? Intră în scenă independenţii? Cum arată negocierile din PSD? Ce se va întâmpla cu cel mai mare partid? De ce este nevoie de o stângă puternică? Poate reprezenta PNL un croşeu?

23.00 / EXCLUSIV / TRANSMISIUNE PRIN SATELIT DE PE BRICUL „MIRCEA" - comandantul navei, cmdr. Gabriel Moise, directorul Portului din Marseilles şi Alex Căutiş

23.00 EXCLUSIV DIN VASLUI, vasluianul Ovidiu Marincea. Detalii incredibile despre cazul fetei violate.
De ce o condamnă sătenii pe victimă? De ce au fost lăsate în libertate 7 bestii?

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere", probabil singura emisiune liberă din România! Cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

 

 

Comenteaza