PROMO Implicatiile demisiei guvernului francez asupra austeritatii din Romania - "Jocuri de Putere", ora 22.00

PROMO Implicatiile demisiei guvernului francez asupra austeritatii din Romania -
Romania si exemplul Marii Frante. Stanga franceza in cadere libera. Fractura grava la varful axei Paris-Berlin. Guvernul Frantei a demisionat ca urmare a politicilor economice care au dus la prabusirea nivelului de trai. In Romania, locatarii Palatului Victoria sunt scosi de acolo doar cu ajutorul minerilor, a motiunillor de cenzura sau atunci cand DNA incearca sa blocheze perpetuarea hotiei extragand cu forcepsul reprezentanti guvernamentali.

Dar procurorii anticoruptie nu au nicio putere in privinta schimbarii manierei de a conduce tara, nu au treaba cu inlocuirea incompetentilor. Pana cand raman romanii la mila unui guvern care desi are majoritate parlamentara, este incapabil sa le schimbe viata in bine?

In aceasta seara, de la ora 22.00, urmareste "Jocuri de Putere" pentru a descoperi de la invitatii lui Rares Bogdan motivele pentru care Victor Ponta ar trebui sa ia exemplul tovarasilor francezi din Internationala Socialista! Afla de la analistii economici Mircea Cosea si Lucian Isar, de la jurnalistii specializati pe politica externa Laura Chiriac si Laurentiu Colintineanu-RFI si regizorul Alexander Hausvater, fin cunoscator al spatiului parizian, de ce s-au decis francezii sa abandoneze austeritatea impusa Uniunii Europene de catre Angela Merkel. Ce efecte va avea demisia Guvernului Manuel Valls asupra banilor pe care ii primesc romanii de la UE? Va fi obligat Bucurestiul sa sustina o alta filosofie economica a UE, pentru a nu ramane fara sprijinul socialistilor francezi?

Cum a ajuns Francois Hollande la cea mai mica cota de incredere din toate timpurile a unui presedinte francez? Ce masuri a luat Guvernul sau de a trebuit sa demisioneze?

Cum are de gand Victor Ponta sa evite prabusirea nivelului de trai? Mai are bani de pensii? Dar de investitii?

Raspunsurile in aceasta seara, la "Jocuri de Putere", de la Rares Bogdan si invitatii sai, numai la Realitatea TV!

 

Comenteaza