PROMO INTREBĂRI LA CARE IOHANNIS NU A RĂSPUNS ÎNCĂ – preşedintele PNL , la „Jocuri de Putere”, ora 22.00

PROMO INTREBĂRI LA CARE IOHANNIS NU A RĂSPUNS ÎNCĂ – preşedintele PNL , la „Jocuri de Putere”, ora 22.00
CANDIDATII DREPTEI IN DIRECT LA REALITATEA Tv. Astazi de la 22.00 Klaus Johannis, iar maine seara, de la 22.00, Catalin Predoiu.

Unii cred despre Klaus Iohannis că a ales o strategie electorală riscantă. Alţii îl văd triumfând fără probleme la Cotroceni. Dar ca să-l bată pe Victor Ponta, trebuie să treacă de Cătălin Predoiu. Iar prezidenţiabilul PDL pare decis să-şi joace şansa până la capăt. Cine va fi candidatul dreptei in cele din urma?

În această seară, de la ora 22.00, Klaus Iohannis vine la „Jocuri de Putere" şi-i spune lui Rareş Bogdan de ce se teme mai tare: că va pierde alegerile sau că le va câştiga, dacă va fi desemnat candidat?

De ce nu trece încă Iohannis „examenul sticlei"? Vor românii un personaj de basm sau se mulţumesc cu un neamţ care face treabă? Care sunt planurile sale pentru România? Dar pentru România Mare? Ce-i pregăteşte lui Victor Ponta? Dar lui Cătălin Predoiu?

Este posibil un scenariu „dragă Stolo?" Când se va da sentinţa în dosarul în care se luptă cu Agenţia Naţională de Integritate? Îl şantajează cineva? Este dezavantajat Johannis ca nu este etnic roman? Dar ca este lutheran? Poate tema religie-etnie sa incurce prezidentialele? Care este proiectul de tara a presedintelui Johannis? Cu cine a tinut presedintele PNL in finala la handbal dintre Germania si Romania?

Iar de la ora 23.15, 4 jurnalişti de investigaţii fac topul dosarelor care-i pot reteza premierului destinul politic. CFR Marfă, „Loteria", ASF, „Duicu", „Rompetrol" dar si ultima bomba cu ceas, "Dosarul Tuzla" si pomenile electorale pe care Victor Ponta le revarsă în ograda românilor pentru a le abate atenţia de la vulnerabilităţile sale. Vor înghiţi găluşca?

Răspunsurile diseară, la „Jocuri de Putere", de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV!

Comenteaza