PROMO Ioan Rus răspunde acuzaţiilor legate de autostrăzi şi vorbeşte de viitorul PSD-ului şi al Guvernului Ponta– “Jocuri de Putere”, ora 21.00

PROMO Ioan Rus răspunde acuzaţiilor legate de autostrăzi şi vorbeşte de viitorul PSD-ului şi al Guvernului Ponta– “Jocuri de Putere”, ora 21.00
În continuare, de la ora 22:30, veţi afla adevărul despre vizita lui Nuland. De asemenea, Alina Mungiu-Pippidi va desena România noului val în contextul regional tensionat.

Victor Ponta cere pact pentru autostrăzile lui Ioan Rus, dar Opoziţia îl suspectează că vrea să-şi asigure complicitatea viitoarelor guverne, deoarece premierul va da lucrările unor clienţi politici.

În această seară, de la ora 21.00, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, vine la "Jocuri de Putere" şi încearcă să demonteze acuzaţiile. Află de la invitatul lui Rareş Bogdan tot adevărul despre traseele care-i irită pe transportatori, câţi kilometri de autostradă va începe anul acesta, câţi va da în folosinţă şi care este situaţia reală de pe Comarnic-Braşov şi Piteşti - Sibiu. Câţi bani au fost irosiţi pe studii de fezabilitate realizate de clienţi politici? De ce sunt asfaltatorii cei mai bogaţi români?

Vei afla şi replica lui Ioan Rus la adresa planurilor lui Mircea Geoană legate de "noul PSD", cum priveşte acuzaţiile de corupţie la adresa lui Liviu Dragnea şi cât crede unul dintre puţinii oameni care au influenţă asupra premierului că mai rezistă acesta în fruntea guvernului şi a partidului!

Iar de la ora 22.30 te vei reîntâlni cu Alina Mungiu-Pippidi, care vine la "Jocuri de Putere" pentru a analiza vizita Victoriei Nuland la Bucureşti şi a desena România noului val in contextul regional extrem de tensionat.

Cum va arăta Europa post-Charlie Hebdo? Se vor modifica relaţiile României cu SUA, Rusia şi Germania? Va semăna ţara noastră cu Polonia, cu Turcia sau cu Ungaria? Ce legătură există dintre teroriştii din Paris şi situaţia din Ucraina?

Trebuie îngrădită libertatea de exprimare prentru protejarea statelor civilizate? Cum ne vor apăra legile "Big Brother"? În ce măsură slăbeşte corupţia lupta împotriva terorismului? Cum interpretează afirmaţiile lui Klaus Iohannis despre Justiţie? Ce aliaţi are preşedintele?
Răspunsurile astă-seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV, de la 21.00 la 24.00

Comenteaza