PROMO LIGHIOANE POLITICE. RECUNOASTETI PERSONAJELE? ANALIZA PREZIDENTIABILILOR 2014 – Ediţie Specială „Jocuri de Putere”, ora 22.00

PROMO LIGHIOANE POLITICE. RECUNOASTETI PERSONAJELE? ANALIZA PREZIDENTIABILILOR 2014 – Ediţie Specială „Jocuri de Putere”, ora 22.00
In padurea democraţiei din România, carnasierele deghizate în oi împart vânatul după un singur criteriu: cine strigă mai tare! La marginea codrului, oamenii-iepuri îşi văd de sărăcie şi se pregătesc de alegeri, fericiţi că odata la câţiva ani, cineva îi iartă de rate, le face câte-un drum şi le împarte zahăr şi ulei.

In această seară urmăreşte o ediţie specială „Jocuri de Putere", transmisă de la Biblioteca Centrală Universitară din inima Bucurestiului, la un pas de Atheneul Roman, Palatul Regal si Biserica Kretulescu începând cu ora 22.00, când vei face cunoştinţă cu opera artistului Valeriu Mladin, cel care a dezbrăcat clasa politică de promisiuni, forţându-o să-şi arate hidoşenia. Cine sunt personajele cărora le-a făcut portretul? Ce reprezinta desenele in carbune ale lui Mladin?

Descoperă alaturi de Rareş Bogdan şi invitaţii săi cine populează catalogul lighioanelor politice, dar afla şi soluţia pentru salvarea Romaniei!

Cine se va întâlni cu Victor Ponta în finala prezidenţială? Cine poate convinge mai bine electoratul, Klaus Iohnnis, Cătălin Predoiu sau un candidat din afara dreptei unite? Câte voturi va strânge Monica Macovei? Dar candidatul PMP, Cristi Diaconescu sau Elena Udrea? Ce vrea si de ce candideaza fostul liberal, Viorel Catarama? Dar Călin Popescu Tăriceanu, susţinut de stânga pentru a cuceri electoratul de dreapta? Poate fi o solutie surpriza a PNL si PDL actualul director SIE, fostul ministru de Externe si al Apararii ....Theodor Melescanu?

Răspunsurile în această seară la „Jocuri de Putere", numai la Realitatea TV, de la 22.00 alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi:

Comenteaza